Mióta lett ez divat, hogy a rövid nagy I betűre is pontot raknak?
esetleg mutass egyet, mert én nemigen láttam ilyet mostanában, max a Hymnus kéziratában :-)
illetve most már tudjuk, hogy van egy élő ember is, aki elkövet ilyesmit: a #3-as sz. versenyző
Hát még a kis 'i' betű hogy beleolvad a sok függőleges vonalba!
Mivel én csúnyán írok, ezért én minden esetben sárga sorkiemelővel kiemelem az összes i-t, és pirossal odanyilazva odaírom, hogy "Itt egy kis i betű van, nehogy figyelmen kívül hagyd!".
Csak az a baj, hogy már ebben a mondatban is több i betű van, ezért azokat is mindet kiemelem sárgával, és mindegyikhez odaírom pirossal nyilazva, hogy "Itt egy kis i betű van, nehogy figyelmen kívül hagyd!". És persze, ezekben megint lesz egy csomó kis i, egy idő után már másik lapra kell a piros szövegeket írni, ezért már egy bevásárlólistát is csak utánfutóval tudok elvinni a boltig.
Te sem hivatalban dolgozol, eltaláltam?
Amúgy a kis "i" betűn van pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!