Össze tett szavak. Ez valami divathullám?
Mostanában egyre gyakrabban látom, hogy ahogy a kérdésnél szándékosan külön írtam, így írják a szavakat, amit egybe kéne.
Pl.:
-ki indulva
-meg ette
-fel függesztette
-el tette
Végre kikoptak a mien, meik, mijenk szavak, most meg jön ez.
Ez valami divat? Új nyelvtan? Vagy ezt már nem tanítják manapság?
Mondod azután a kérdés után, amit előtted vagy 1000-en megkérdeztek.
Nagyobb baj az, hogy a problémádra nem tudsz önállóan választ találni, mint az igekötők helytelen írása.
Erre nem tudok mit mondani. Az oldal neve gyakori kérdések. Akkor vannak kérdések amik gyakran felmerülnek, nem tudom miért lepődsz meg. Ha ez frusztrál, akkor inkább olvasd a zárkózott autisták és aspergeresek fórumát.
Azért az megérne egy diagnózist, hogy válaszolni nehezedre esik, a kötekedésre meg a megjegyzéseidre viszont nem sajnálod ugyanazt az energiát. Valahogy nem érzem úgy hogy velem lenne a gond.
Már válaszoltam... Ha nem tudtad értelmezni, csak sajnálni tudlak.
Egyébként meg te kezdted a kötekedést. Ha 0 IQ-val nem ugatnál be a másiknak, akkor talán nem lenne probléma, de provokálni azt nagyon fontos...
Itt egyedül te vagy frusztrált. Más ember pont telibeszarja, hogyha az idiótáknak nem jó a helyesírásuk, de téged ez annyira bánt, hogy még kérdést is írtál ki róla.
Szóval csak gratulálni tudok a bitonyítványodhoz. Kreténségből jeles.
“ Ha 0 IQ-val nem ugatnál be a másiknak”
Én új porschéról szoktam társalogni néha, mert azom nincs még. Te úgy látszik, az iq-val vagy pont így. :)
Nem megyek veled bele szellemi párbajba. Nem lenne etikus, ha fegyvertelenre támadnék. 🤣
Bárki megnézi az alja stílusok, rájön azonnal melyikünk a frusztrált.
További szép estét.
Aljas lenne a stílusom? Mégis, mitől?
"Én új porschéról szoktam társalogni néha, mert azom nincs még. Te úgy látszik, az iq-val vagy pont így."
Igazad van, iq nincs a birtokomban, bár azt sem tudom, hogy mi az. De szerencsére nekem van IQ-m megfelelő számban, ami szemmel láthatóan tőled hiányzik.
És sajnálom, hogy tőlem tudod meg, de porshce-t nem árulnak sehol. Persze biztosan érdekes téma lehet a semmiről társalogni, és belőled ki is nézem, hogy értelmetlen témaalapon nyugszanak a diskurálásaid.
Először talán a saját helyesírásodat kellene rendbe rakni, utána agonizálni másokén...
“ porshce”
Ok, rendben. :)
Szerintem az esetedben nem az okos hülyéskedik.
Legalább másolni megtanulhattál volna. Tudom, tulajdonnév. De neked még rosszul sem sikerült lemásolni. Ha a Ctrl-C Ctrl-V sem megy (vagy felőlem lehet Strg), kétlem hogy birtokában lennél annak az IQ-nak amiről áhítozol. Az, hogy nem tudod, hogy az iq az IQ helytelenül (mindegy hogy mi okból) leírva, szintén egy alap intelligencia, és kombinációs készség hiányát mutatja.
Ha a kettő közül kéne választanom, nem tudom, hogy a kórképed lenne érdekesebb, vagy a motivációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!