Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mai fiú...

Mi a véleményetek a mai fiú divathullámról?

Figyelt kérdés
[link]

2016. okt. 4. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Sablonos,egyenruha tipusu!

Szinte mindenkin ezt latom,semmi egyediseg,unalmas!

2016. okt. 4. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Nekem tetszik és én is így öltözködöm :D
2016. okt. 4. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
kizárt h én így valaha is....
2016. okt. 4. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy írtad: fiú, nem pedig férfias. Kissé melegséges nekem.
2016. okt. 4. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk tuti nem divat így öltözködni, csak egy szűk réteg jár így, sokkal egyszerűbben, átlagosan, a kivágott farmer se divat, se a hosszú kabát, külföldön jártam pl a horvát fiúk, pasik öltöznek így, vagy elegánsan, nálunk nem.
2016. okt. 4. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Inkább ez a jellemző:

[link]

2016. okt. 4. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem azért nem tetszik mert próbálják egyszerre hordani a "laza, hanyag" és az "elegáns" ruhákat ami együtt idiótán néz ki, pl az ing+kötött pulcsi+szakadt farmer.

Vagy viseljen direkt hanyagnak kinéző ruhákat, vagy normálisan elegánsakat de a kettő kombinálva egyszerűen tré.

2016. okt. 4. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez eléggé tavaly.
2016. okt. 4. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Leírnám, de kifütyülné a gép az egészet.
2016. okt. 5. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:

A kiszaggatott, feltűrt farmert leszámítva, örülnék ha felénk így öltöznének a pasik. De sajnos itt csak olyanok vannak, akik 2x kisebb méretű nadrágot húznak fel, úgy hogy a golyszikon a szőr is látszódjon, feltűrik a vádliig, aztán felvesznek egy sportmárkás hosszúszárú zoknit ami pont a nadrág végéig ér (nem vicc), emellé valami párducmintás vagy egyéb nőies mintájú pólót és felkötik a felnyírt hajukat copfba, és pont úgy néznek ki mint mikor a szemeteszsákot kötöm össze...

Az hogy látnék egy nem piszkafalábú pasit ingben vagy valami elegánsabb összeállításban, odamennék és körbecsókolnám hálából:D

2016. okt. 5. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!