Egyre több emberke jön elő avval, hogy magyarból kitűnő, meg dicséretes, miközben alapvető szavakat, kifejezéseket ír rosszul. Ennyire lement az eddig is alacsony színvonal a közoktatásban?
Figyelt kérdés
Én sosem voltam jó helyesíró, most is lehet rosszul írtam valamit, de én sosem voltam kitűnő meg ilyesmi magyarból.2010. júl. 27. 13:31
21/21 anonim válasza:
Szerintem még mindig nem attól függ egy ember műveltsége,hogy milyen az iskolai eredménye. Elég sok olyan embert ismerek én is ,aki kitűnő tanuló volt gimiben,de segg hülye az életben és úgy mindenben... beszélni sem tud kb... Bemagolta a tételeket a vizsgákra és kb. itt abba is maradt a nagy "tudása".
Viszont volt olyan is,akinek nem voltak jó jegyei, de iszonyatosan értelmes volt,rendkívül jól fogalmazott mind írásban, mind szóban,tehát én azt vallom,nem ettől függ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!