Mennyire jelent nektek gondot az ilyen írás értelmezése?
2-3 év rendszeres olvasás a neten, fórumokban, gyakorikérdéseken, és hozzászoksz. :)
Az ékezet nélküli szövegek engem konkrétan mondjuk abszolút nem zavarnak. Van amikor én is úgy írok, pl ha mobilról netezek. Ott sokáig tartana megírni egy mondatot ékezettel. :)
2-3 éve már bőven fórumozok, mégse sikerült hozzászokni :D
És a pics@nyelvvel hogy álltok? Az talán még rosszabb is, mert nem elég, hogy nehéz megfejteni, de még direkt is írják hülyén a szavakat, ellenben azokkal, akiknek azért rossz a helyesírásuk, mert nem tanulnak.
most mi bajod van a pics@nyelwel? :$$$$
szentem tök yooh az írásunk wazeh :$$$$$
nemtom mi a rákot kell sziwooznih hee :$ ááh
Tetszik? ^^
Engem valamiért irritál, olyan rossz olvasni. :D
20/L
Az eredeti kérdésed (?) annyiban provokatív, hogy egyetlen mondat az egész, vesszők, azaz tagolás nélkül és nyilvánvalóan szándékos (remélem azért vettél levegőt közben :D). Ettől függetlenül, értelmezhető, és ez esetben nem is jelentett gondot. Engem személy szerint sokkal jobban zavar, hogy sokan nem nagyon tudják rendesen megfogalmazni a kérdést magát. Vagy olyan dolgot nem írnak bele, ami mondjuk nekik teljesen természetes, de nekünk nem feltétlenül, és találgatnunk kell ...
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!