A cigányság genetikailag honnan származik, nem hinném hogy India sok fehér bőrű és kék szemű van köztük?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 08:34
1/10 anonim válasza:
Az a keveredésnek köszönhető. Én is világos bőrű meg szemű magyar vagyok, nem ilyen visszafele nyilazós félázsiai alkat.
2/10 anonim válasza:
A magyarok sem tartoznak a szüke, kék szemü, fehér börü, magas növésü emberekhez genetikailag - csak idöközben annyi mßas nemzetiség is keveredett közéjük, hogy ezek is elöfordulnak.
Ugyanez érvényes a cigányságra is, ök is böven keveredtek más népcsoportokkal, ezért van szórás a kinézetükben is.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, de Angliában észre sem veszed a különbséget ha elsétál veled szembe egy pakisztán meg egy cigány. Egyszer össze is kevertem őket. A cigány szálámá lájkumozott, a pakisztán meg cigit kért magyarul. Eskü
4/10 anonim válasza:
Öreg, nem tudom hol élsz te, talán Svédországban... :D
...de én Bp-n ezerből egyetlen szőke kékszemű cigányt sem láttam még sohasem.
Nem is értem honnan veszed ezt, már a kérdés is abszurd. Talán egy zenészt ismerek, de ő sokgenerációs keveredísen ment áy.
5/10 anonim válasza:
Ahogy az indiaiak között is van fehér és kék szemű (kis arányban, de akkora népességnél az azért elég nagy szám). Az ok mindenképpen a keveredés, amely századokon át történt.
6/10 szekus58 válasza:
Ezzel már,több teoriát olvastam.De talán alegtöbb India,Pakisztán részről történő elvándorlásuk tünik hitelesnek.A bőrük szine,az alkatuk és az arcvonásaik,szinte megegyező.Mivel a cigányság, egy vándor "nemzetnek"mondható,ezért talalhatóak meg nagyon sok európai országban.Vándorlásuk során telepedtek meg,ki itt ki ott.Talán a legtöbben Romániában telepedtek meg és keveredtek az ott élőkkel. Ezért nehéz megmondani egy Románról hogy cigány,vagy Román.Jellemzően ők még hangoztatják az Olasz vérvonalat is.De valójában semmi közük az Olasz nemzethez.Igaz vannak nálluk is szépszámmal.Ezért oly népszerű mistanság,hogy "Andzseló","Márió"stb.keresztneveket adnak a gyerekeiknek.Szóval érdekes egy történet az övék.
8/10 anonim válasza:
Bár te feltehetően nem Indiából jöttél, de ha mégis, maradnod kellett volna...
9/10 anonim válasza:
A cigányok génállománya annyira erős, hogy ha egy cigány is volt valakinek az ősei között és utána mindig rendes 'úgymond' nyugati civilizált emberek kerültek a családfába ,akkor is több generáció után is kiütközhet a cigány vér-mentalitás. ezért lesz egy idő múlva mindenki cigány. Itt van a viktor, nézd meg a lányát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!