Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A lapos föld hívők tényleg...

A lapos föld hívők tényleg ilyen hülyék vagy csak szándékos polgárpukkasztás?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 04:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"A #7 Troll írta"

Miért is vagyok troll, amikor felvázolom, hogy a "hívők" milyen "ellencáfolatokat" szoktak felhozni? ...

2019. júl. 19. 18:04
 22/26 anonim válasza:
0%
Tegyél le a földre egy labdád, nem fog elgurulni, ennyi ennyire egyszerű bizonyítani, hogy lapos a Föld.
2019. júl. 19. 19:15
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
És mi van olyankor, hogyha fogsz egy golyót, és arra ráteszel egy kisebb golyót? Ha ügyes vagy, az sem fog elgurulni. Tehát a golyó lapos. Ugye?
2019. júl. 19. 22:35
 24/26 anonim ***** válasza:

#7 - #21 Válaszadó! Nem igazán tudtam elkülöníteni, hogy amit írtál, a te véleményed, vagy másoké.

Akkor most én vagyok a troll.

- > - > - > - > - >

Hallottam olyan véleményt, hogy a trollok csak figyelemre, szeretetre vágynak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de a laposkák, piramis mániások, szekta tagok, és egyéb konteosok szeretet, és törődés helyett szívlapátot provokálnak ki maguknak.

2019. júl. 19. 22:52
 25/26 anonim válasza:
13%
Azért hülyézel le mert másban hiszek mint te, akkor te vagy a hülye barátom hidd csak el Orbán meg a “NASA” szavait, ők biztos tudják amikor az összes kép meg van hamisítva! Egyszer majd ti is rájöttök de akkor már késő lesz
2019. júl. 20. 17:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Kihagytam egy lapos Földes típust, azt aki pénzért, hírnévért csinálja a palávert.

Például Székely Sándor a lapos fejűek elnöke.

A Balaton vize tényleg nem mindig vízszintes, mert nincs üvegbúra alatt. A szél megemeli a vízszintet egyik parton, és a másikon csökkenti.

Ki kell várni a megfelelő időjárást, és akkor lehet hülyeségeket mérni, és hülyeségeket beszélni.

2019. aug. 20. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!