A lapos föld hívők tényleg ilyen hülyék vagy csak szándékos polgárpukkasztás?
"A #7 Troll írta"
Miért is vagyok troll, amikor felvázolom, hogy a "hívők" milyen "ellencáfolatokat" szoktak felhozni? ...
#7 - #21 Válaszadó! Nem igazán tudtam elkülöníteni, hogy amit írtál, a te véleményed, vagy másoké.
Akkor most én vagyok a troll.
- > - > - > - > - >
Hallottam olyan véleményt, hogy a trollok csak figyelemre, szeretetre vágynak. Nem tudom, ez mennyire igaz, de a laposkák, piramis mániások, szekta tagok, és egyéb konteosok szeretet, és törődés helyett szívlapátot provokálnak ki maguknak.
Kihagytam egy lapos Földes típust, azt aki pénzért, hírnévért csinálja a palávert.
Például Székely Sándor a lapos fejűek elnöke.
A Balaton vize tényleg nem mindig vízszintes, mert nincs üvegbúra alatt. A szél megemeli a vízszintet egyik parton, és a másikon csökkenti.
Ki kell várni a megfelelő időjárást, és akkor lehet hülyeségeket mérni, és hülyeségeket beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!