Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A lapos föld hívők tényleg...

A lapos föld hívők tényleg ilyen hülyék vagy csak szándékos polgárpukkasztás?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 04:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Én még igazi laposföld hívővel nem is találkoztam sem itt sem az életben, csak olyanokkal, akik ki voltak borulva a laposföld hívőkön. Lehet, hogy barlandban lakom vagy nem tudom, de erről csak akkor értesültem, amikor egyre több kérdés és cikk született arról, hogy milyen hülye a sok laposföld hívő. Kicsit fura.
2019. júl. 18. 10:55
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Komolyan azt hiszitek nincsenek lapos Föld hívők? :D

Nézzetek bele ebbe a két videóba :)

https://www.youtube.com/watch?v=KA64VRGJOks

https://www.youtube.com/watch?v=1bOzYJVgLbY

2019. júl. 18. 11:10
 13/26 anonim ***** válasza:
15%
Nincsenek.
2019. júl. 18. 11:20
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

# 13 Ez amúgy csak, egy a rengeteg közül... A legnépszerűbb konteó szerint, eddig nem jártak emberek a Holdon. És világszerte rengetegen hisznek ebben...

[link]

2019. júl. 18. 11:27
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
#14: Nem, nem hisznek benne. Hányszor írjam meg le? Ez csak trollkodás, polgárpukkasztás, unaloműzés. Senki nem hiszi el igazából.
2019. júl. 18. 11:28
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
Hát engem ezek a videók nem igazán győztek meg, több dolog miatt sem. Szerintem is csak polgárpukkasztás az egész.
2019. júl. 18. 11:40
 17/26 anonim ***** válasza:
14%

Jó én nem fogok erről vitatkozni, de még utoljára megpróbálom arra felhívni a figyelmet, hogy még mindig vannak keresztények és egyéb más vallások, pedig semmi bizonyíték nincs arra hogy léteznének Istenek.

Akkor ebbe miért is ne hihetnének az emberek???

2019. júl. 18. 11:55
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Mert a vallásnak több ezer éves hagyománya van, és már gyerekkortól belenevelik az emberbe.

Ez meg egy pár éve felkapott internetes marhaság.

2019. júl. 18. 13:12
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

1) Talán akad pár % aki tényleg hülye, és a lapos Földben hisz.

2) Trollkodás.

3) Polgárpukkasztás.

3) Divat lett hülyét játszani.

4) Feltűnési viszketegség.

- 0 - 0 -

A #3 Troll írta: "Hétköznapi ember gyakorlatilag képtelen megbizonyosodni a Föld alakjáról." .

Nem igaz. Legfeljebb az erősen átlag alatti emberek számára képtelenség. Csak 2 bot (szelfibot is megteszi), 2 mérőszalag, mobilteló, egy barát, vagy rokon - akiben megbízol, és egy kis napsütés kell hozzá. Ahogy a #10 Válaszadó is felsorol néhány egyszerű módszert.

A #7 Troll írta: " Elvégre csak korongokat látsz az égen, nem gömböket.".

Nem igaz.

A Hold fázisai:

[link]

A Vénusz fázisai:

[link]

Nem kell NASA hamisítást kiáltani! Ezeket egy jobb ( esetleg kölcsönkapott ) távcsővel az átlagember is ellenőrizheti.

2019. júl. 18. 14:49
 20/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, hülyének kell-e nevezni őket, vagy egyszerűen csak hívőknek? Elvégre mi a különbség, hogy valaki a vén kaporszakállúban hisz, vagy a Föld lapos mivoltában?
2019. júl. 19. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!