Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ismered a Csörgő Istvánt meg...

Ismered a Csörgő Istvánt meg a Pál Jenőt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem egyiket se.
2010. júl. 9. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
ELTE kémia szak????? neeeeeeeeee! sohatöbbénemisakaromlátniőket!
2010. júl. 9. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok: nem véletlenül ér úgy véget egy kémiás induló h: d*göljön meg Pál Jenő!
2010. júl. 9. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Bizony, bizony! :D

Bár nekem vegyész szakon volt hozzájuk szerencsém. És úgy tudom, hogy pár évvel utánam már nem ők tartották az algebra és analízist, mert a hírük miatt exponenciálisan csökkent a vegyész szakra jelentkezők száma.

Azért 2. UV-ra csak össze jött nekem! :) Örülök, hogy más is ismeri őket. Engem 7-8 éve tanítottak. Paradox módon jó visszagondolni rájuk. :)

2010. júl. 9. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt az indulót nem ismerem. Nincs fönt youtube-on, vagy valahol?
2010. júl. 9. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:

már nem járok kémia szakra egyébként.. engem 3 éve tanítottak emelt matekon mert én hülye felvettem mert azt tanácsolták ha jó vagyok matekból akkor érdemes... nah UVra el se mentem...xD

jah az induló meg halványlila gőzöm sincs h fenn van-e youtube-on de a szövege:

Eltés vegyészek vagyunk

és szétisszuk az agyunk

sör a bor a pálinka

csússzon le a torkunkra

nem kell nékünk sok jeles

csak megisszuk a felest

piában nincs pihenő

d*göljön meg Pál Jenő!

(emlékeimben így él a szöveg, a dallam meg ilyen amikor a katonákat kiképzik és akkor ilyen lelkesítő dalocskákat énekelnek, valaki előreénekli és a többi utána.. remélem érthető voltam:D)

2010. júl. 9. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú, köszi szépen! :D Ezt nem is ismertem, pedig vegyész szakra jártam. Lehet talán az utánam lévő évfolyamok egyikének szüleménye.

Mindenesetre jót röhögtem rajta. :D

Ezt megjegyzem! :)

2010. júl. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!