Ha a súrlódás hőt hoz létre, akkor motorozás közben miért nem melegít a szél?
"Csöpög, ömlik, folyik" ... Egyetlen szóba kötöttem bele, az "ömlik"-be. Te már itt egy kalap alá veszed őket.
Nos, nekem ezek úgy külön-külön teljesen mást jelentenek. Lehet, hogy neked nem, de bocsáss meg, ez nem az én szegénységi bizonyítványom ...
"nagydee"-nek meg üzenem, hogy ha versenyzik két teknős, nem az a "jobb" aki hónapokkal előbb elindult és több színes virágot látott az útja során. Az itteni toplista sok mindenre jó, csak konzekvens és igazságos értékelésre, besorolásra nem. A kérdésekre adott értékelések sem túl igazságosak, hiszen ugyan kinek nem pontozták még le a tökéletes válaszát? Elismerem tehát nagyon nem mérvadó az sem, de még mindig a legtöbbet az mond az értékeltekről, és a legközelebb van a valósághoz az összes besorolás közül. Az a "gól" nem is annyira öngól tehát ...
UI: az csak hab a tortán, hogy található mögöttem is a listában jó pár 81%-os válaszoló, honnan is kéne tudnunk, hogy valóban ő az ... hmmm hmmm
Bocsánat az OFF-ért
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!