Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kik vagyunk mink ha lehetünk...

Karolin22 kérdése:

Kik vagyunk mink ha lehetünk kimérák is?

Figyelt kérdés
Kicsit fura a kérdés , de megpróbálom megmagyarázni mire is gondolok.. eléggé érdekes nekem ez a DNS dolog, sokat olvastam a kimérákról és felderült bennem a kérdés, hogy kik is vagyunk mi valójában ha lehet ikertestvérünk dns-e is a mienk..vagy mi DNS-ünk az ikrünké? és mi van ha az ikertestvérünk másik apától fogant, a méhben egy embrióvá váltunk, akkor lehet kettő apánk is? Ha az agyam egyik DNS-böl áll a vérem pedig másikból akkor én ki vagyok? Belegondoltam hogy mink személyek-e vagyunk(van lélek) vagy csak vér és hús? ez ami az embereknél előfordul a macskáknál is pl előfordulhat, akkor nem is sokkal különbözünk a többi állattól, vagy akár melyik előlénytől.. ahogy ők is elpusztulnak ugyan úgy mink is szerintem..kicsit ilyesztő az egész amikor belegondolok..

2019. máj. 7. 19:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos válaszok!
2019. máj. 9. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!