Ha megadatna neked az a lehetőség, hogy feltehetsz egy kérdést a NASA-nak, amire nekik őszintén kell válaszolniuk, te mit kérdeznél?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 20:39
11/20 anonim válasza:
Miért pontoznak le engem mindig a baromállatok?
12/20 anonim válasza:
Mert primítívek vagyunk, illetve szúrja a szemünk a piros szín!
15/20 anonim válasza:
Miért tagadják, hogy a Föld lapos?
16/20 anonim válasza:
"Miért pontoznak le engem mindig a baromállatok?"
Mert én is kötekedős vagyok, de nem ennyire. A lovon kell tanyázni, és nem átesve rajta. Te se a kérdésre válaszoltál, hanem egy válaszolóval kötözködtél. És se a kérdésre válaszoltam :-)
17/20 anonim válasza:
16 dehogy kötöttem bele, nem kötöttem bele senkibe. Én ezeket kérdezném a NASAtól :D:D:D Most meg azt kérdezném a NASAtól: miért van ez az ökör pontozás a gyakorin? :D
18/20 anonim válasza:
Én azt kérdezném a NASA-tól, hogy a konteósoknak, és trolloknak, hogy lehetne megnövelni a rudi méretét 1 centivel..., hogy legalább 2 centi legyen, és ezáltal béke ereszkedjék az internet bolygóra?
20/20 anonim válasza:
Kedves Salamon!
Ha száz évig fizetem a devizaszámlám törlesztését, akkor már nem nő tovább a tartozásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!