A mi 3D-s terünk egy absztrakt vagy inkább konkrét dolog?
Miért, nem tudom megfogni a teret bizonyos értelemben? Érintkezek vele, sőt benne vagyok.
#2-es, nem tudom hogy jön ez ide, de annak ellenére, hogy konkrétan érzem, maga az érzés, akárcsak a gondolatok absztrakt dolgok.
#3-as, az általad adott linkek hibásak (kivéve a harmadikat, azt meg tudtam nyitni). És nem adsz választ a kérdésre. Ha már nincs önálló gondolatod, akkor de dobálózz linkekkel, csak ha idézel is belőlük vagy indokolt, hogy olvassam el az egészet. Köszönöm szépen, de én is rá tudok keresni a wikipédián.
Olyan választ várok, hogy Igen, mert...; Nem, mert... .
Elnézést, valóban, de írd be a megjelenő wikibe, hogy tér és minden előjön. Először az egyértelműsítő lap a tér fajtáival, aztán a fizikai teret választva az, ami gondolom érdekel.
Gondoltam így egyszerűbb, mert elég részletesen ki van fejtve, más sem tudna értelmesebben nyilatkozni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!