Miért számít drognak a cannabis?
Utolsó előtti:
Én éltem több évig Hollandiába, hagy tudjam már jobban. Ott mindenki füvezhet nyíltan, utcákon.
Előbb te olvass utána, gyökérke.. :D
"Én éltem több évig Hollandiába, hagy tudjam már jobban. Ott mindenki füvezhet nyíltan, utcákon."
HollandiábaN sem legális, hanem a gyakorlatban nem üldözik. Kb. ahogy itt sem üldözik a gyakorlatban a cigarettacsikk eldobását, ami ettől függetlenül illegális. Jellemző, hogy a fű által tönkretett agyaddal még a hozzászólásomat sem értetted meg.
Jajj nagyon mellétaláltál butuskám! ;)
Életemben 1x füveztem.
11:07:
1. Arrogáns felvetésre, arrogáns válasz. Ha azt állítják, hogy agyatlan zombi vagyok, had reagáljak már én is lenézően. Amúgy meg távol álljon tőlem, hogy reklámozni szándékozok. Nem azt mondom, hogy a fű ártalmatlan, és teljesen jó dolog, csak azt, hogy nem olyan bűn amit ilyen durva büntetésekkel kéne sújtani.
2. Természetesen teljes mértékben tisztában vagyok a törvényekkel, azonban Te az én szokásaimmal egyáltalán nem.
Nem attól félek, hogy egy spanglival elkapnak, inkább attól, hogy mondjuk valami ismerősömmel művelem a dolgot, és úgy kapnak el. Az erre vonatkozó pár sort, meg Te is elolvashatnád... Továbbá egy házkutatás is priusszal járna kb. Logikával kisakkozhatod, hogy miért, de ha nem, akkor ennyivel segítek: Nem vagyok hajlandó maffiákat pénzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!