Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek a tér áll valamily...

Szerintetek a tér áll valamilyen anyagból?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 21:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Ott van példának okáért a Kossuth tér. Az ugye le van aszfaltozva, aztán ott van a Parlament és még sorolhatnám. Tehát sokféle anyagból áll. Ez egy másfajta megközelítés, mint az előzőek.
2010. jún. 15. 22:28
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

22:25 köszönöm, nekem már nem lenne ennyi türelmem se hozzá.

Jah és jobban utána kellene nézni a világegyetem keletkezésének tudományos módszerrel modellező magyarázatoknak, mert szerintem nem nagyon tudod miről beszélsz, kedves ide irogató 22:17-es

2010. jún. 15. 22:46
 13/25 anonim ***** válasza:
Lehet mondani hogy vannak olyan területek amiket nem ismerünk de csak idő kérdése és egyre több mindenre kapunk választ, lásd lapos földtől eljutottunk relatív rövid idő alatt addíg hogy több milliárd galaxist látunk az égen, akkor is mondhatták volna azt hogy miért nem lehet elfogadni hogy a földet csak úgy megteremtették és forog körülőtte a nap
2010. jún. 15. 22:59
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

A tér elemi húrokból áll.

Az egy húr még nem alkot teret, de több már igen.

Az M elméletben bővebben is benne van.

2010. jún. 15. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
23:01 Azért ne deklaráld ennyire tényszerűként az M elméletet.
2010. jún. 16. 00:12
 16/25 anonim ***** válasza:

00:12

Semmi sem szól az M elmélet ellen.

Az eddigi kísérleti bizonyítékok sem cáfolják. A teret meg feketelyukakat a segítségével meg lehet magyarázni.

Beleillik az eddigi tudományos eredményekbe, még ha egy kicsit merész is. t

2010. jún. 16. 00:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Az M elmélet az eddigieknél jobban magyarázza a teret, anyagot, a világunkat és annak kialaulását is.

Egyelőre semmiféle cáfolat nincs rá.

Ezek után mérföldekkel veri bármelyik riválisát.

Lehet gyűjteni a bizonyítékokat vagy keresni a cáfolatokat.

A teremtés "elmélet" viszont még csak nem is rivális.

2010. jún. 16. 01:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is ismerem a fentebbi érveket és számomra is nagyon megnyerő egy elmélet, csak én megfontoltágból mindig csak olyat jelentek ki ami biztos. Ez zavrat, elnézést ha kötekedésnek vettétek.
2010. jún. 16. 02:12
 19/25 anonim ***** válasza:

A tér az minden esetre ki van töltve anyaggal, mert ha nem volna, nem beszélhetnünk térről.

Szerintem a problémát az elemi töltésben kell leresni, mert köztudott, hogy hasonló töltések taszitják egymást. Mivel taszitják egymást, bekövetkezik a tágulás és az elentétes töltések meg vonzák egymást, az meg összehúzódást eredményez. A két folyamat meg pulzációt eredményez. A pulzáció meg térben lélegzés-hullámzás, és ez a fenmaradás kulcsa. Úgy mint a kvantumfizikában, a hullám az részecske is meg hullám is.

A tér az volt, van és lessz.

2010. jún. 16. 07:57
 20/25 anonim válasza:

Szerintem egész jó ötlet volt a Men in Black 1. filmben a vége. Aki látta tudja mire gondolok.

Ebben a felfogásban sohasem fogjuk megtudni hogy a tér áll e valamilyen anyagból.

Szerintem igen! ...csak annyira parányi részekból és annyira gyorsan mozognak hogy mi soha nem leszünk képesek felfogni. ...és biztos vannak olyan nagy dolgok is, amik minket nem fognak soha felfedezni.

2010. jún. 16. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!