Szerintetek a tér áll valamilyen anyagból?
22:25 köszönöm, nekem már nem lenne ennyi türelmem se hozzá.
Jah és jobban utána kellene nézni a világegyetem keletkezésének tudományos módszerrel modellező magyarázatoknak, mert szerintem nem nagyon tudod miről beszélsz, kedves ide irogató 22:17-es
A tér elemi húrokból áll.
Az egy húr még nem alkot teret, de több már igen.
Az M elméletben bővebben is benne van.
00:12
Semmi sem szól az M elmélet ellen.
Az eddigi kísérleti bizonyítékok sem cáfolják. A teret meg feketelyukakat a segítségével meg lehet magyarázni.
Beleillik az eddigi tudományos eredményekbe, még ha egy kicsit merész is. t
Az M elmélet az eddigieknél jobban magyarázza a teret, anyagot, a világunkat és annak kialaulását is.
Egyelőre semmiféle cáfolat nincs rá.
Ezek után mérföldekkel veri bármelyik riválisát.
Lehet gyűjteni a bizonyítékokat vagy keresni a cáfolatokat.
A teremtés "elmélet" viszont még csak nem is rivális.
A tér az minden esetre ki van töltve anyaggal, mert ha nem volna, nem beszélhetnünk térről.
Szerintem a problémát az elemi töltésben kell leresni, mert köztudott, hogy hasonló töltések taszitják egymást. Mivel taszitják egymást, bekövetkezik a tágulás és az elentétes töltések meg vonzák egymást, az meg összehúzódást eredményez. A két folyamat meg pulzációt eredményez. A pulzáció meg térben lélegzés-hullámzás, és ez a fenmaradás kulcsa. Úgy mint a kvantumfizikában, a hullám az részecske is meg hullám is.
A tér az volt, van és lessz.
Szerintem egész jó ötlet volt a Men in Black 1. filmben a vége. Aki látta tudja mire gondolok.
Ebben a felfogásban sohasem fogjuk megtudni hogy a tér áll e valamilyen anyagból.
Szerintem igen! ...csak annyira parányi részekból és annyira gyorsan mozognak hogy mi soha nem leszünk képesek felfogni. ...és biztos vannak olyan nagy dolgok is, amik minket nem fognak soha felfedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!