Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Második dimenzió?

Második dimenzió?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Nagyon foglalkoztat ez a kérdés, tudom hogy van internet is de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2018. ápr. 30. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=L50bV_FC_3Y

Részemről ehhez tartom magam.

2018. ápr. 30. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Most találták meg a negyediket, miről beszélsz?

Elvileg nem soká át is tudunk menni.

2018. ápr. 30. 22:16
 3/12 A kérdező kommentje:
érdekes... eléggé le vagyok maradva úgy látszik
2018. ápr. 30. 22:21
 4/12 A kérdező kommentje:
A Mézga Aladár kalandjai által több mindennel fejleszthettem tudásom... köszönöm
2018. ápr. 30. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Első dimenzió a pont. A második lenne az x és az y tengely, a harmadik a z. (pont, szélesség, hosszúság, magasság.) A második dimenzió azért érdekes, mert az elsőből ered kétfelé, míg a harmadik a kettőből egy irányba, a negyedikkel összefüggésbe hozott időtényező pedig abszolút kapcsolatba nem hozható az előzőekkel logikailag. Már a legeslegelején hibádzik az egész, hogy a pontból nem 3 irányba, hanem minimum azok ellentettjeivel együttesen, de leginkább minden irányban párhuzamosan terjed a tér. Az idő pedig mindettől független tényező ha mindennek a pillanatnyi állapotát tekintjük, mert az pont olyan valós, mint ha a végtelen állapotát figyelnénk. Egyik sem felel meg a valóságnak, mert sem egy tárgynak az adott pillanatnyi állapota, sem a születésétől az elpusztulásáig terjedő időtartamának áttekintő képe nem szolgáltat annak valójáról. minden relatív, minden nézőpont kérdése. Mi mindent a saját időrendszerünk által látunk, ehhez képest viszonyítunk mi a véges és mi a végtelen állapot, magasság, szélesség,hosszúság, bármelyik dimenzióban. Magunkat tekintjük a pontnak.

Az első dimenzió a pont.

A második dimenzió a felület, függetlenül annak bármely térbeli görbületétől.

A harmadik dimenzió a test, a felületek által bezárt tér.

A negyedik dimenzió ennek és a környezetének megjelenésének majd eltűnésének folyamata a legkisebb részecskékig terjedően.

2018. ápr. 30. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

5.

Nem az időről van szó, mint negyedik, hanem egy valódi negyedik dimenzió.

Keress rá, pár hónapos hír.

2018. ápr. 30. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:

> A Mézga Aladár kalandjai által több mindennel fejleszthettem tudásom... köszönöm

Ugye milyen jól megjelenítik benne, milyen lenne egy kétdimenziós világ?

[link]

2018. ápr. 30. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a második dimenzió nagyon szimpatikus. Sokkal rokonszenvesebb, mint pl. a hatodik.
2018. ápr. 30. 23:52
 9/12 A kérdező kommentje:
7.komi sokkal jobban mint máshol
2018. máj. 1. 00:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha érdekelt vagy a kétdimenziós világokban, akkor ajánlom Síkföldét:

[link]

2018. máj. 1. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!