3D nyomtatóval mekkora tárgyat lehet nyomtatni és mennyiért?
Tudom, nyomtatóként eltérő. Azt viszont nem találom sehol, hogy hazánkban egy jó géppel mégis mekkora nagyságút lehet nyomtatni?
Illetve nem tudom, hogy: üzemidőt + anyagmennyiséget + választott anyag után, vagy mi egyéb után jön ki a végösszeg.
(3D design tervhez kellene)
Kérem aki tud róla valamit az írjon!
Előre is köszönöm!
ha venni akarsz akk harja, de akk ne olcsot,
a pontos drága, tokm1 a méret az elso a pontosság, aztan az anyag majd a méret, de igazabol nagyon sok dio ha pontosat akarsz avgyis keszulj, egyszerubb ha kiontod-ha csak 1 szer kene, ugyis tokm1 egy ev mulva h ontve volt vagy nyomtatva
Ismerős 40.000Ft körül vett olyat, ami 20x20x20 méretet tud nyomni.
Az anyagköltség színenként eltérő lehet valamint az üzemidőt befolyásolja az elvárt pontosság az anyagmennyiségen túl.
Ha 0,3mm pontosan akarsz nyomtatni, az sokkal lassabb, mint 1mm-es pontossággal.
NEM VENNI AKAROK. (Olcsót meg pláne nem.)
Egyszeri nyomtatásról lenne szó. És nem tudom, hogy mennyiért nyomtatják ki nekem cégnél.
A 3Deee-t kérdezd meg.
Vagy nézd meg milyen nyomtatókkal nyomtatnak, és keress rá a specifikációra
Mekkorát szeretnél?
Shapeways-en lehet fémből is, meg porcelánból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!