Várhatóan hogyan fog kinézni a III. világháború?
Szinte biztos hogy nem lesz, de ha mégis az atomháború lesz, és évezredekkel visszaveti az emberiség fejlődését.
A lehetséges oka, hogy a Föld fosszilis energiahordozói teljesen kiapadnak, ezért a még mindig tőle függő országok megtámadják az olajkitermelő országokat a tartalékaikért. A nagyhatalmak, USA, Orosország és valószínűleg Kína már át lesznek állva atom és megújuló energiára, de könnyen eszkalálódhat a háború az ő szintjükre is, ahol a vesztes oldal előbb-utóbb megnyomja a piros gombot.
2018. febr. 11. 10:37
Sehogy. Nem értem miért jön le úgy nekem egy ilyen kérdés, mintha a kérdező várná? Szerinted lenne értelme állatok módjára viselkedni egymással? Egy problémája van a fajunknak ami mindezt okozza. Önzőség. Ez sajnos az éntudat mellékterméke.
2018. febr. 11. 10:41
Rosszul tetted fel a kérdést. Nem hogy fog kinézni, hanem hogy néz ki? Hát úgy, ahogy nap mint nap zajlik. Ugyanis, ha nem vetted volna észre, már folyik.
2018. febr. 11. 11:08
4/12 A kérdező kommentje:
Ami most van, az hidegháború-szerű, nem?
De a klímaváltozás, népvándorlás stb miatt lesznek itt szépségek. Nem számítok hosszú éetr.
Nem is annyira hideg az, csak kifinomultabb eszközökkel és módszerekkel zajlik, mint a második. Őseink is kőbunkókkal agyalták egymást először, csak később atomfegyverrel. Az emberek természete és céljai ugyanazok maradtak, csak a kivitelezés változott. És amíg 2 ember lesz a Földön, addig háború is lesz. Mellesleg annak is megvannak az előnyei és hátrányai is.
2018. febr. 11. 16:18
Nézd esténként a híradót, és ami benne van, az már az. (A "kis sündisznók születtek a veszprémi állatkertben, az nem.)
2018. febr. 11. 17:09
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány ember marad életben utáma? 1 milliárd v kevesebb? Mennyire veti vissza a civilizációt majd?
2018. febr. 11. 20:50
Valaki azt mondta, nem tudja megmondani, mivel vívják meg a III. Világháborút. De azt tudja, hogy a IV. et mivel.
Kőbaltával.
2018. febr. 14. 20:04
10/12 A kérdező kommentje:
El tudom én azt is képzelni.
Kapcsolódó kérdések: