Miért nő gyorsabban a haja annak, aki rendszeresen vasalja?
Figyelt kérdés
A tapasztalat ezt mutatja.2008. okt. 26. 14:33
1/7 anonim válasza:
ez hülyeség. nem nő gyorsabban. viszont jóval gyorsabban törik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem nő gyorsabban. De abban lehet valami, hogy jobban húzódik a haj és ezáltal serkenti a hajhagymákat, hogy jobban nőjjön. Legalábbis a barátnőm sokszor copfban hordja a haját és szerintem gyorsabban nő neki mint nekem.
3/7 anonim válasza:
Öööö..Nem gyorsabban nő,hanem hosszabnak tűnik mivel egyenes.Ha egy göndörhajat kivasalnánk,nem lenne hosszabb?:)
4/7 anonim válasza:
Én 2 éve vasalom , mert iszonyu csunya igénytelen "hullámok" vannak benne alapbol...Mint egy elkezdett tupír úgy néz ki. Vasalva pedig sokkal hosszabb, és jobban látszik ahogy nő. Ha pedig ápolod rendszeresen, törni se fog.
5/7 anonim válasza:
Szerintem sem nő gyorsabban, csak egyrészt hosszabbnak látszik, másrészt pedig a növekedése is jelentősebbnek látszik, mivel egyenes. Egyszóval a göndör, hullámos haj is nő ugyanannyit, csak mivel a szálak összeugranak nem olyan feltűnő a növekedés mint a szögegyenes hajnál.
6/7 anonim válasza:
Én fodrász tanuló vagyok és elmondom hogy egyáltalán nem nő gyorsabban a haj.Sőt.A rendszeres túlzott hajvasalás roncsolhatja a hajszálakat és jobban töredezik.Egyik osztálytársan kiszőkítette a haját utána addig vasalgatta hogy annyira letört neki a haja hogy darabokban potyogott le.
7/7 anonim válasza:
Én minden nap vasalom a hajamat de még egyszer se vettem észre hogy gyorsabban nőne az átlagnál(sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!