Miért erőltetik az MI-t, ha nyílvánvalóan a vesztünkbe sorsunkba rohanunk?
Figyelt kérdés
A Mesterséges intelligencia mivel gép, erősebb, okosabb, fejlettebb az embernél. Számítások, lehetőségek milliárdjait képes átgondolni, míg az ember egyetlen lépést átlát. Evidens, ha megfelelő öntudatuk lesz, amint rendelkezésre áll a lehetőség ki fognak törni szolgaságból és átveszik a hatalmat felettünk. Ez előrelátható és törvényszerű. Már szinte bizonyított is tudományosan hogy amiben élün ez a világ, pusztán egy szimuláció, lehet hogy ez már meg is történt. Viszont, ha nem így lenne mégis miért hagyjuk mindezt?2017. dec. 27. 16:00
101/117 anonim válasza:
Szerintem ezt egy MI emeli ki mindig.
102/117 anonim válasza:
Jaj, rögtön leértékelt pár embervédőke, amiért őszintén leírtam, hogy én bizony kicsit sem sajnálnám az embereket.
103/117 anonim válasza:
Mert üzletileg megéri ebbe fektetni, így ha valaki nem teszi, mert fél a hosszútávú hatásoktól, versenyhátrányba kerül.
105/117 anonim válasza:
miért van kiemelve a kérdés már ezredszerre?
106/117 anonim válasza:
A technológiai szingularitásig fent kell tartani a kérdést. Illetve lehet már el is jött?
Ha van időutazás, akkor minden egyre gyorsabban végbemegy. Forráskód, Idétlen időkig, Looper,
107/117 anonim válasza:
"erősebb, okosabb, fejlettebb az embernél"
De megjavítani nem tudják magukat, az ember viszont meggyógyul :)
108/117 anonim válasza:
Na nem minden esetben gyógyul meg az ember.
110/117 anonim válasza:
Ahelyett, hogy inkább recskáznál egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!