Mi történik akkor, ha nekimegy egy megállíthatatlan dolog, egy kidönthetetlen tárgynak?
Ez egy paradoxon.
Mint az igazat mondó politikus, vagy az ilyen kérdést századszorra feltevő okos ember. :D
Megbomlik a világegyetem...
Valójában pedig semmi, mert egyik sem létezik, függetlenül attól, hogy mit hallottál.
Egy kicsit elgondolkoztam és én a következő válaszokat adnám:
1. válasz: Lepattan és sebességet és irányt változtat a megállíthatatlan dolog, és a kidölhetetlen tárgy pedig eldeformálodik.
2. válasz: Megsemmisül a megállíthatatlan dolog és a kidölhetetlen tárgy vagy pedig a Világegyetem semmisül meg, egymáshoz érésük pillanatában.
3. válasz: Vagy tegyük fel megáll a megállithatatlan dolog, és kidöl a kidölhetetlen tárgy majd pedig megsemmisül a Világegyetem.
(Mivel erre a "történésre" egy dolog/tárgy sem képes, ezért adhatok rá én is egy képtelen választ!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!