Motorozás fejleszti valamilyen tehetségünk? Mint pl a zene tanulás
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 21:18
1/9 anonim válasza:
Mi köze a motorozásnak a zene tanuláshoz?
2/9 anonim válasza:
Hát nem, pedig milyen praktikus lenne.
3/9 anonim válasza:
A reflexeket, amikor a szembejovo nem lat, radkanyarodik, neked pedig el kell rantanod a kormanyt hogy ne taccsanj szet a szelvedon.
4/9 anonim válasza:
a motorozási tehetségünket fejleszti
5/9 anonim válasza:
Sokat robogóztam és ha mást nem is tanultam, azt igen hogy mekkora helyen fér el a robogó.
Álló, araszoló kocsisorok közt 60-nal repesztek, hogy csak centikkel szélesebb a hely, mint a kormány.
Ott is elmegyek, ahol egyenesen nem férne el, ott vagy kanyarodni vagy dönteni kell a robogót.
Szóval térlátás, szem-kéz-koordináció, egyensúlyérzék javul.
De egyébként normál esetben túl monoton, hogy valamit is fejlesszen.
Kanyarodásnál kell némi egyensúlyérzék, hogy belőj egy optimális sebesség, bedőlés arányt.
6/9 anonim válasza:
Ha megtanulsz motorozva hegedülni vagy zongorázni, akkor motorozás nélkül még jobban fog menni, úgyhogy igen! :)
7/9 anonim válasza:
Ha ütemre húzogatod neki a gázt, az a ritmusérzékedet fejlesztheti, ha ütemesen tapodod neki a féket, akkor meg egész jó dobos lehet majd belőled.
8/9 anonim válasza:
Csak én értettem meg a kérdést? Igen, fejleszti. A térlátást, az egyensúlyérzéket, a reflexeket, problémamegoldó készséget, és ha sokszor akarnak elütni, akkor a szókincset is. Olyan új szavakat fogsz használni, mint pl: A &@#{, vagy a te @&@!
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam nem úgy ertettem hogy a zene taulasat elosegiti e hanem hogy pl azt hallotam hogy ha valaki zenet tanul akkor jobbak lesznek a kezmozdulatai stb. Bocsánat a rossz megfogalmazasert
2017. okt. 18. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!