Szerintetek mi történik 2012.12.21-én?
Figyelt kérdés
Már persze ha egyáltalán történik valami.2010. máj. 28. 20:19
11/23 anonim válasza:
másnap kitalálnak egy újabb dátumot, hogy mikor lesz világvége és természetesen be is bizonyítják. :D de én 3000-re tippelek mert az olyan szép kerek szám. :)))
14/23 anonim válasza:
terhes leszek mert felcsinálom babinénit és elötte ne védekezünk bauxit főzettel! Aztán elénekeljük a "Bikicsunáááááááj"-t
-véleményem szerint ez csak annyira értelmes mende monda ez a 2010 mint a mostani válaszom! Jah! 2000 ig meg aszem a kínai naptár számolt és ugyan ez volt...
15/23 anonim válasza:
Én is elmesélem szivesen 2012.12.22-én, de szerintem arra fogok gondolni, hogy "néhány nap és karácsony" :D
16/23 anonim válasza:
javítom magamat! XD 2012 XD csak elgépeltem XD
19/23 anonim válasza:
Állítólag:
"
Eddig tart az ókor legpontosabbjának számító maja naptár. Ekkor fog a Naprendszerünkbe érni a Nibiru bolygó, amit PlanetX és XKBO néven is ismernek. És állítólag olyan közel halad el majd a Földhöz, hogy megállíthatja annak forgását, illetve felcserélheti az északi és déli pólusokat, viharokat, szökőárakat, földrengéseket földkéreg-csuszamlásokat és vulkánkitöréseket okozva. Amerika állítólag már fel is készült!"
Addig legurítok pár sört.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!