Tudatalatti infó tárazás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem csupán annyi lenne hogy mennyi információt tud az agyunk tudat alatt regisztrálni/ elraktározni, persze ezt lehet viszonyítani x-y dologhoz, én viszont csak általánosságban kérdezem, illetve alvás közben lehet e tanulni? Például ha hónapokig minden éjjel ugyan azt a szöveget hallgatom / arra alszok el, akkor tanulok is belőle valamennyit vagy csak később könnyebb lesz megtanulni vagy felfogni? /Bocsi ha rossz a kategória/.2017. júl. 26. 13:26
2/6 anonim válasza:
Tudat ALATTI nincsen!
Tudattalan agy van, és az MINDENT megjegyez, ami veled történik.
Az alvatanulás lehetséges, végeztek ilyen kísérletet. Rendkívül gépies, gyakorlatilag semmire se jó - azon kívül, hogy vissza tudod mondani.
3/6 Szabó Szabolcs 73 válasza:
2-es mièrt mondod ezt? Mi az hogy "tudat alatti NINCSEN" A tudattalan ès a tudatalatti is egy-egy ismert pszihològiai fogalom. Nèzz utàna.
4/6 Szabó Szabolcs 73 válasza:
Egyèbkènt szerintem az agy ha nem is MINDENT de azèrt mèrhetetlenül sok dolgot elraktàroz amit kèsőbb nehèz előhozni de valahol ott van. Alva tanulàs... Àllìtòlag van ilyen, nekem mèg nem sikerült. Az pedig hogy valaki hogyan tud könnyen tanulni nagyon egyènre szabott lehet
5/6 anonim válasza:
Figyelj, ha nem értesz hozzá, akkor miért írsz?
Tudatalatti az elavult fogalom: már rájöttünk, hogy ilyen nem létezik. Tudattalan van.
Az alvatanulásról pedig írtam fenn. Létezik, nem jó módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!