Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valaki szidja már a füvet...

Valaki szidja már a füvet vagy csak irja mer le hogy milyen káros hatása van mer egy csomoan dicsérikh milyen jó meg hogy megöli a rákos sejteket stb stb szoval van valaki még rajtam kívül aki megveti a füvet?

Figyelt kérdés

2017. júl. 13. 17:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Inkább az anyádat kéne szidni, mert nem vágott a falhoz mikor kisz/\rt magabol.
2017. júl. 22. 18:08
 22/24 A kérdező kommentje:
Most akkor akiknek nem tetszet a kérdés azok drog fügök
2017. júl. 25. 13:11
 23/24 anonim válasza:
Te meg idiota vagy, ha ennyit tudtal felfogni a sok valaszbol. Csak fekete feherben latsz?:)
2017. aug. 15. 14:53
 24/24 anonim válasza:

Eggyértelmű aki a pozitívan vélekedik róla az használja. Egyébként aki használja az függő! miért? Mert illegális, drótolni kell érte és drága akkor ne mondja nekem semelyik fogyasztó hogy nem függő, kivéve ha, ha tényleg csak "véletlen" botlik bele 2 havonta egy cigibe az nem függő de egyébként aki hetente az igen. De ezt úgy sem vallja be.

Aki negativan vélekedik róla az vagy soha nem próbálta (nem is baj) vagy ismeri és túllépett rajta.

Személyszerint jártas vagyok a témába és sajnos függ is voltam és ez a véleményem mostanra:

Nem hiába illegális!

Leszedál agyilag főleg hosszú távon.

Fűves gondolkodásmód.

Elhagyod magad minden szempontból.

Vörös zombi szemed lesz ami egyébként a csajoknak nem nagyon jön be.

Ez csak pár dolog, és mi a pozitív?

Röhögsz mint egy hülyegyerek de csak néha!

Kaja flessed lessz de ez sem mindig.

Filmekre jobban rábambulsz, ez jó?

Magyarán naggyon fasság... ha nincs jobb hobbid akkor tedd tönkre magad. Irónia boccs :)

2017. aug. 22. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!