Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az érzés? Nektek...

Mi lehet ez az érzés? Nektek is van ilyen?

Figyelt kérdés

Alvás előtti tv-zés. Fáradt vagyok. Majd elalszom. Ilyenkor ilyen pillanatra, lehunyom a szemem, mert alig bírom nyitva tartani, viszont elaludni nem tudok, és nem is tudtam soha, mert zavar hogy megy a tv. Ezért mindig kinyitom a szemem és nézem tovább, amíg újra meg nem történik. Ilyenkor pár másodpercre (szerintem kb. max. 5 másodperces érzések lehetnek), beugranak bizonyos képek+érzések, valószínűleg a tudatalattiból. Leírhatatlanul jó érzés. Szinte euforikus, és mindig pozitív, nem úgy mint egy álom. Nagyon élethű. Sok ilyen "fless" mintha nem is velem történt volna, de mégis... Van olyan, amit fel tudok idézni, mikor, mivel kapcsolatos, és van olyan, amit nem.

Veletek is van ilyen? Mi lehet ez? :)

#örömpillanatok
2017. júl. 10. 00:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kicsit zagyvaságnak tűnhet, de nagyon nehéz ezt elmagyarázni. :)
2017. júl. 10. 00:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Tökéletesen értem, hogy mit mondasz. Velem sokszor előfordul. Úgy hívják, hogy félálom. Még nem alszol mélyen, de már ébren sem vagy. én direkt kellemes, vagy semleges műsorokat teszek be, mert gyűlölöm, amikor ezt az állapotot durván félbeszakítja egy tévéből jövő lövöldözés, sikoltozás, vagy szirénázás.
2017. júl. 10. 01:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Gondoltam persze én is arra, hogy ez félálom, de amikor tényleg lefekszem aludni és behunyom a szemem, hogy aludjak, majd jön a félálom, az nem teljesen ez az érzés. Az valahogy nincs ilyen kellemes.

2017. júl. 10. 01:10
 4/8 A kérdező kommentje:
De az is lehet, hogy azért csapódik le nálam ez másképp, mert azáltal, hogy zavar az elalvásban a tv, tudok ezzel játszadozni.
2017. júl. 10. 01:12
 5/8 TR75 ***** válasza:
Nyilván reagálsz a tévéből jövő információkra is, és ezek is befolyásolják a gondolatok áramlását.
2017. júl. 10. 06:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A tv hangjait beleszövöd az álomba és ettől színesebb, aktívabb az egész. Én hajnalban is szoktam ilyeneket álmodni, mikor már van utcazaj.
2017. júl. 10. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. 5., 6. jókat írt. Az agy beleszövi a külső hangokat is az álomba. Ha horror megy a tévében, akkor azt, ha meg természetfilm, akkor meg azt.
2017. júl. 10. 13:42
 8/8 anonim válasza:
Én néha amikor autózunk fáradt vagyok és 1-2 másodpercre elalszok, előredőlök, felébredek, és folytatódik. szinte mindenre enlékszek habár ezídőalatt eltelik 20-30 perc.
2017. júl. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!