Szerintetek megéri könnyű Gömböcöt venni? Nem tűnik valami jó minőségűnek, és elég rosszakat hallottam róla. Vélemény?
Van jó minőségű eredeti számozott példány is, potom 230 rugóért.
Hát, nem árulják el, milyen műanyagból van a Gömböc Light, de azért gyanús, hogy a plexi verzió háromszor annyiba kerül, még az alu is kétszerese.
Gondolom ez a legkevésbé kopásálló.
A "steel" verzió tutira bírja a gyűrődést, de 500 €-ért ez a minimum.
A "black" szerintem simán feketére eloxált alu, mert állati sérülékenynek írják, szerintem az éri meg a legkevésbé.
A herendi porcelánt meg elég egyszer leejteni...
Amúgy itt le tudod tölteni a 3d modelljét, aztán ki lehet 3d printelni, finoman felcsiszolni a felületét és kész.
Persze a 3d nyomtatás sem olcsó, megteheted azt is, hogy a 3d modellből csinálsz milliméterenként metszeti sablont, aztán nekiállsz megszoborni fából.
:)
Amúgy én ki nem adnék ennyit egy asztaldíszért, akármennyire különleges.
Kétszer meghempergeted, de jó, aztán szökőévente egy-két látogatónak megmutatod, dejó, közte meg ott porosodik.
Erre elég drága, hogy 30 EFt alatt nem kapsz.
Mármint tartósat.
Ez a "gumi" verzió 12-30 E Ft-ért, fene tudja. De legalább nem törik xarrá, ha leejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!