Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri könnyű...

Szerintetek megéri könnyű Gömböcöt venni? Nem tűnik valami jó minőségűnek, és elég rosszakat hallottam róla. Vélemény?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 10:33
 1/3 Wadmalac ***** válasza:
93%

Van jó minőségű eredeti számozott példány is, potom 230 rugóért.

[link]

Hát, nem árulják el, milyen műanyagból van a Gömböc Light, de azért gyanús, hogy a plexi verzió háromszor annyiba kerül, még az alu is kétszerese.

Gondolom ez a legkevésbé kopásálló.

[link]

A "steel" verzió tutira bírja a gyűrődést, de 500 €-ért ez a minimum.

A "black" szerintem simán feketére eloxált alu, mert állati sérülékenynek írják, szerintem az éri meg a legkevésbé.

A herendi porcelánt meg elég egyszer leejteni...

Amúgy itt le tudod tölteni a 3d modelljét, aztán ki lehet 3d printelni, finoman felcsiszolni a felületét és kész.

Persze a 3d nyomtatás sem olcsó, megteheted azt is, hogy a 3d modellből csinálsz milliméterenként metszeti sablont, aztán nekiállsz megszoborni fából.

:)

2017. júl. 4. 10:50
 2/3 Wadmalac ***** válasza:
100%

Amúgy én ki nem adnék ennyit egy asztaldíszért, akármennyire különleges.

Kétszer meghempergeted, de jó, aztán szökőévente egy-két látogatónak megmutatod, dejó, közte meg ott porosodik.

Erre elég drága, hogy 30 EFt alatt nem kapsz.

Mármint tartósat.

Ez a "gumi" verzió 12-30 E Ft-ért, fene tudja. De legalább nem törik xarrá, ha leejted.

2017. júl. 4. 11:07
 3/3 anonim válasza:
Nemrég vettem egy könnyű gömböcöt és eléggé csalódtam benne. Keveset billeg. Csak annyit mondanék, hogy “az olcsó húsnak híg a leve” szólás tökéletes példája.
2017. júl. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!