Hogy kell feltörni a NASA szervereit? (lent)
jelentkezz be Obama felhasználó nevével ID: Barack
PASS: asdfgh
gondolod hogy a Nasa eltitkol előlünk vmit?
ugyan mit, hogy világ vége lesz?
mit akarsz megtudni?
"Igen, a helyesírásra célzok... Az utolsó mondatodért szívem szerint visszavágnálak általános 4. osztályba."
Szerintem nem tart még ott, nem tudod VISSZAvágni...
a helyesírásoddal tényleg kezdeni kell valamit,
a NASA-ról: nem lehetetlen feltörni, kérdezd meg a román hackert, hogy hogy csinálta, és mit látott.
NASA: a holdra-szállás 57-ben volt, nem 62-ben amit a nyilvánosságra hoztak felvétel, a földön forgattak.
a marsi képek nagy részét vagy nem teszik nyilvánosságra, vagy átszínezik (pl: a mars nem is olyan vörös) élet van rajta, méghozzá intelligens.
Roswell, mint szó is ismertnek kell lennie általad, és hidd el, minden igaz, amit hallasz róla. lezuhant egy ufo, a legénység közül egy-kettő még életben volt(EBE) a roncsokat elszállították, (51-es körzet, valószínűleg) kísérleteztek vele, és megépítették a működőképes UFo-t, amit ember épített.
A paranormal.hu-n és Aranyi László oldalán lehet olvasni
("A bizonyíték hiánya nem egyenlő a hiány bizonyításával." - Martin Rees; Ezeket a dolgokat nem azért írtam le, hogy elhiggyétek, hanem hogy tudjátok!)
Tehát láthatott egyet s mást.
vannak érdekes dolgok a Nasa birtokában, amiről az emberek SEMMIT nem tudnak.!!
NEM VICCELEK. 100%-ban komoly és valóságos dolgokat írtam le.
Tehát ha sikerül feltörnöd, ami sajnos nem valószínű, sajnos, akkor tényleg találsz olyat, amit eltitkoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!