Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy kell feltörni a NASA...

Hogy kell feltörni a NASA szervereit? (lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan dolgokat megtudni amit eltitkolnak mindenki elől. Ezért mivel kezdjek neki valami programra gondoltam vagy stratégiára? Mert tanultam már programozást nem lehet ojan messze tőle?
2010. máj. 17. 13:45
1 2 3
 11/22 Dymo ***** válasza:

jelentkezz be Obama felhasználó nevével ID: Barack

PASS: asdfgh

2010. máj. 17. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:

gondolod hogy a Nasa eltitkol előlünk vmit?

ugyan mit, hogy világ vége lesz?

mit akarsz megtudni?

2010. máj. 17. 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:

"Igen, a helyesírásra célzok... Az utolsó mondatodért szívem szerint visszavágnálak általános 4. osztályba."

Szerintem nem tart még ott, nem tudod VISSZAvágni...

2010. máj. 17. 14:53
 14/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy eltitkolja az UFO-kat vagy ilyesmit... most mondjátok nem lenne jó megtudni? úgy gondoltam majd én nyilvánosságra tárom az emberiség előtt
2010. máj. 17. 14:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Kalapáccsal a legegyszerűbb. Elkapsz egy NASA rendszergazdát és addig püfölöd vele, amíg el nem mondja, hogy léphetsz fel a titkos dokumentumok szerverére :)
2010. máj. 17. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Ugye most viccelsz?
2010. máj. 17. 15:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Alt-F4
2010. máj. 17. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
írásából kijön hogy nem komolyan godolja...
2010. máj. 17. 15:38
 19/22 amanojaku ***** válasza:

a helyesírásoddal tényleg kezdeni kell valamit,

a NASA-ról: nem lehetetlen feltörni, kérdezd meg a román hackert, hogy hogy csinálta, és mit látott.

NASA: a holdra-szállás 57-ben volt, nem 62-ben amit a nyilvánosságra hoztak felvétel, a földön forgattak.

a marsi képek nagy részét vagy nem teszik nyilvánosságra, vagy átszínezik (pl: a mars nem is olyan vörös) élet van rajta, méghozzá intelligens.

Roswell, mint szó is ismertnek kell lennie általad, és hidd el, minden igaz, amit hallasz róla. lezuhant egy ufo, a legénység közül egy-kettő még életben volt(EBE) a roncsokat elszállították, (51-es körzet, valószínűleg) kísérleteztek vele, és megépítették a működőképes UFo-t, amit ember épített.

A paranormal.hu-n és Aranyi László oldalán lehet olvasni

("A bizonyíték hiánya nem egyenlő a hiány bizonyításával." - Martin Rees; Ezeket a dolgokat nem azért írtam le, hogy elhiggyétek, hanem hogy tudjátok!)

Tehát láthatott egyet s mást.

vannak érdekes dolgok a Nasa birtokában, amiről az emberek SEMMIT nem tudnak.!!

NEM VICCELEK. 100%-ban komoly és valóságos dolgokat írtam le.

Tehát ha sikerül feltörnöd, ami sajnos nem valószínű, sajnos, akkor tényleg találsz olyat, amit eltitkoltak.

2011. júl. 17. 23:00
 20/22 anonim válasza:
Hát ez vicces volt ahogy fel írtad a válaszokat e-mailt szépen kérje hogy adja oda a jelszavat meg biztos a macskaneve
2013. febr. 23. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!