Szerintetek létre lehetne hozni a Bölcsek kövét?
Figyelt kérdés
Tudom. Hülye kérdés. De Wikipédián láttam hozzá egy leírást hogy kell elkészíteni. Nem kell kigúnyolni csak érdekel mit gondoltok róla. Igen vagy nem.2017. ápr. 10. 16:54
11/13 Wadmalac válasza:
#10:
Volt rá ezer eltérő recept, sokban az egyetlen közös pont az, hogy egyik sem működik. :)
12/13 anonim válasza:
Az alkímiai utalások egyes történetekben beszélnek aranycsináló kőről, stb... És a Bölcsek Köve által juthatunk örök élethez is, szóval dupla siker, ha megcsinálod. De mivel az alkímia az elfeledett, rejtélyes tudományok közé tartozik, így kevés infó maradt fenn. Én a helyedben szereznék egy kutatócsoportot, és keressetek mindenféle alkímiai cucclimuclikat. Akik a Bölcsek Kövéhez hasonló dolgot használtak a történetekben, azok végül rejtélyesen eltűntek, időnként újra felbukkantak, több évtized múlva ugyanolyan alakban. Szóval megdöntheted a kővel a legöregebb ember világrekordját az örök élettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!