Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek létre lehetne...

Szerintetek létre lehetne hozni a Bölcsek kövét?

Figyelt kérdés
Tudom. Hülye kérdés. De Wikipédián láttam hozzá egy leírást hogy kell elkészíteni. Nem kell kigúnyolni csak érdekel mit gondoltok róla. Igen vagy nem.

2017. ápr. 10. 16:54
1 2
 11/13 Wadmalac ***** válasza:
51%

#10:

Volt rá ezer eltérő recept, sokban az egyetlen közös pont az, hogy egyik sem működik. :)

2017. máj. 4. 13:00
 12/13 anonim válasza:
Az alkímiai utalások egyes történetekben beszélnek aranycsináló kőről, stb... És a Bölcsek Köve által juthatunk örök élethez is, szóval dupla siker, ha megcsinálod. De mivel az alkímia az elfeledett, rejtélyes tudományok közé tartozik, így kevés infó maradt fenn. Én a helyedben szereznék egy kutatócsoportot, és keressetek mindenféle alkímiai cucclimuclikat. Akik a Bölcsek Kövéhez hasonló dolgot használtak a történetekben, azok végül rejtélyesen eltűntek, időnként újra felbukkantak, több évtized múlva ugyanolyan alakban. Szóval megdöntheted a kővel a legöregebb ember világrekordját az örök élettel...
2017. szept. 19. 22:39
 13/13 anonim válasza:
Szerintem igen
2017. okt. 16. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!