Van olyan ma is élő ember aki harcolt régen az 1848/49-es szabadságharcban?
Én meg azt olvastam az interneten, hogy a Föld lapos és a belső oldalán élünk, a Hold egy kongó idegen náci űrbázis 24 fényévnyire innen, az embereket pedig az annunakik tenyésztették ki a lumbulábiakkal meg a reptíliánokkal összefogva. Nem kell minden baromságot azonnal beszopni, amit az interneten olvasol.
Az internet egy óriási nagy információs szemétdomb, amiből mindenki azt túr ki magának, amit akar. Kérdés, hogy a sok bithulladék közül ki tudod-e válogatni az értékes információt, vagy megelégszel az ömlesztett szeméttel is.
Utolsó: ezek a legidősebb ismert, ellenőrzött korú emberek. Nem tudunk azokról, akikről nem tudunk.
Olyan szinte biztos nincs, aki harcolt akkor, és ma él. Csak jógikról meg táltosokról ÁLLÍTJÁK, hogy képesek több száz évig élni, rájuk meg nem jellemző, hogy háborúkban részt vennének. Ahogy az se, hogy a Guinness rekordok könyvének vagy a Fókusz stábjának bizonygatnák, hogy ők hűde hányévesek.
" Az interneten olvastam hogy a ma élő legidősebb ember is elmúlt 300 éves szóval lehetséges"
Én meg superman-ről olvastam, ezek szerint ő is létezik
"Nem tudunk azokról, akikről nem tudunk."
Valami választ mégiscsak kell adni, arról viszont nem lehet nyilatkozni, amit nem tudunk. Vagy az a válasz, hogy senki nem tudja, de lehet?
Kérdező, válassz a két lehetséges válasz közül:
1. Nincs megalapozott információnk arról, hogy élne ilyen ember.
2. Nem tudjuk, minden lehetséges... Igaz, hogy legjobb tudásunk szerint a két világháború között halt meg az utolsó 48-as honvéd 102 évesen, de mit lehet tudni, hátha valaki túlélte 80-90 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!