Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A 101-es IQ 15 éves lánynak...

A 101-es IQ 15 éves lánynak alacsony? Növekedhet még?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Elméletileg maximum plusz-mínusz kb. öt pontot változhat az IQ-d, de azért figyelembe kell venni, hogy a legtöbb ingyenesen vagy olcsón hozzáférhető teszt hibás.

HA INTERNETES TESZT eredményeképp kaptad a 101 pontot, felejtsd is el az egészet, az internetes tesztek nem sztenderdizáltak, teljesen vaktában kitalált marhaságok általában.

2010. máj. 7. 19:04
 12/23 anonim ***** válasza:
a zsidóknak van az átlag iq-juk 120 körül! és ez nem vicc!
2010. máj. 7. 19:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen mivel a zsidók beltenyészet és eddig is főként értelmiségi pizíciót töltöttek be aztán jkött Hitler, megritkitotta őket, kevesen lettek komolyabbá vált a beltenéyszet és az IQ öröklődött....
2010. máj. 7. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:

különben kislány

teljesen normális. az én gyerekeimnek is e körül van.

és még fejleszthető. mint írtam max 17 éves korig. sokat tanulj és ' gondolkodj'

az iq tulajdonképpen az információ feldolgozói képességed.

úgyhogy nyugalom.

2010. máj. 7. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:

Az internetes IQ teszt hülyeség.

Jómagam kitöltöttem a mensát neten, 84 jött ki...

pedig 2 nyelvvizsgám van, és egy bme-s diplomám fog összejönni jövőre ha minden jól alakul.

Elmentem Bp-en egy hivatalos IQ felmérő helyre, ahol 136 lett az IQ-m. Ennyit a netes IQ tesztekről, meg az agyon dícsért mensáról.

2010. máj. 7. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:

te idefigyeljetek már.

hivatalos tudományos tényeken alapuló források mindig is azt mondják a mai napig, hogy 130 feletti iq 2%, 134 feletti pedig 1%.

előző!

te egy nagyon ritka példány lehetsz

2010. máj. 7. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:

SD 15 mellett...

131: felső 2%

135: felső 1%

A Mensa internetes tesztje időnként nem működik, azért kaptál ilyen alacsony eredményt. Én is tagja vagyok a klubnak (1%), és ha belegondolok, hogy még így is kb. 68 millió embernek a világon magasabb IQ-ja van nálam, már nem olyan valószínűtlen a dolog.

2010. máj. 7. 21:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Micsoda ? Kitöltöttem a menzés teszet, és azt kaptam, hogy alacsonyabb az IQ-m 70-nél ? Értelmi fogyatékos vagyok, vagy mi a jóságos ég ?
2010. máj. 8. 13:42
 19/23 A kérdező kommentje:
[link] én ezt töltöttem ki, állítólag hiteles.
2010. máj. 8. 14:32
 20/23 anonim ***** válasza:

én találomra kattintgattam amint kijött a kérdés és 105 kijött.

én ezekben nem hiszek..

2010. máj. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!