Mitől van ennyire nagy szmog Magyarországon?
"Ez a kánaán valami vallási berögződés? Miért nem szeretsz szóközöket használni íráskor?"
Hoppá, erre mintha reagáltam volna egy teljesen kulturáltat, hová lett? Hát mi szeppentett meg pontosan benne amiért jelentetted törlésre, hm?
Aki ennyire fél még egy ilyen választól is az miért kérdez? Pláne ha a témához köze nincs kötekedő személyeskedés csupán a kérdése.
A szmog is csak arra jó, hogy egyesek vitatkozzanak rajta, hogy tenni is lehetne ellene valamit, az senkit sem érdekel!!!!!
A "tudósok" milliókat költenek műszerekre, és mérik ahol van, de sokkal okosabbat nem tudnak tenni, legfeljebb legyen szárazabb a fa, tüzeléskor!!!
De hol és hogyan alakul ki a szmog? Domborzati viszonyok,időjárási viszonyok, járművek kipufogói, kémények füstje!!!! Ha ezt mind betereljük egy völgybe széllel, ahonnan már nem tudja kifújni, szmogriadót rendelnek el, aminek az a lényege, hogy ne menjünk ki, mert káros a szervezetre!!!!!
Az utcánkban négyféle "FŰTÉS"volt, Fa, lengyel kazánszén, német brikett és nálam lignit brikett!!!! Kétségtelen nálam volt a hó legfeketébb, ezért
nagyon gyanús lettem, aztán egy napon amikor mindenki fűtött, meghívtam mindenkit egy "háztűz nézőre!" Azt mondták nem is fűtök, a mi kéményünk nem füstöl, bejöttek, azzal kezdték nincs szénszag, pedig nem sokkal előbb gyújtottam be! TISZTA ÉGÉSSEL!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!