Mitől van ennyire nagy szmog Magyarországon?
"Én ilyet sehol nen írtam, hogy nem érint. De nen ezen fog múlni,hogy tudok e fűteni."
Aki minimálbért keres annak ezen fog. Aki közmunkabért az pláne Tudod ez hány ember? Tudtad, hogy rajtad kívül is élnek emberek Magyarországon??? Tudtad, hogy vannak olyan helyek a világon ahol a minimálbéres is simán megél?
A kormány dolga lenne esélyt teremteni a normális tanuláshoz, a normális piaci versenyhez és a normális egészségügyi ellátáshoz, ha arra van szükség.
Én úgy látom, ezekben enyhén szólva sem jeleskedik a mostani kormány. Na, nem mintha az előzőek annyira a szívükön viselték volna ezeket az ügyeket, de legalább nem ennyire látványosan tettek az egészre mint a mostaniak, akiknek már a látszat sem fontos, inkább tettek róla, hogy ne legyen, aki leírja vagy bemutatja a látszatot.
"Tedd félre a valóságfóbiádat és a Fidesz imádatodat"
Látod, ez a baj veletek. Amint valaki azt mondja, valótlant állítotok (és a mai fűtési helyzet SOKKAL RÉGEBBI okokra vezethető vissza, mint a Fidesz-kormány), az mindjárt Fidesz-bérenc.
A világ nem fekete és fehér.
Kire szavaznál a szmog ellen?
Melyik párt tud valódi szmog ellenes lépéseket eszközölni?
"Melyik párt tud valódi szmog ellenes lépéseket eszközölni?"
Jogos a kérdés. Lehet köpködni, orbánozni, de ez nem pártpolitikai kérdés, hanem súlyos gazdasági.
Most már végkép nem értem. Amikor kifogás van az ellen, hogy bármilyen párt tehet a szmogról. Lepontoztok a geczibe.
Amikor megkérdem, hogy milyen párt tudna segíteni a szmogban, lepontoztok a geczibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!