Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van valami háttere annak,...

Van valami háttere annak, hogy miért nagy a zsidók orra?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Valami genetikai adottság. Bár nekem is nagy az orrom annak ellenére, hogy legalább 200 évre visszamenőleg tudva a családfámat, nem volt benne zsidó. :) Mivel a zsidó nemcsak egy vallási hovatartozás, hanem faji is, ezért lehet jellegzetessége a zsidóknak antropológiailag. Szerintem minden nemzetiségnek, emberfajnak megvan a maga külső vagy belső sajátossága. Pl. akiket ismerek, svábokat, mindannyiukra jellemző a fukarság, a munkamánia és az a racionális, érzelemmentes gondolkodás. Ugyanígy van a romákkal is, nekik ugye a viselkedésbeli sajátosságaikon kívül a külsejük is tipikusabb. Így van ez a zsidókkal is. A négerek azért sötét bőrűek, mert afrikában állandóan süt a nap, így az evolúció folyamatában lebarnultak, és a génjükben maradt a sötét bőr, de hogy a zsidóknak miért nagy az orruk genetikaigag... hm.. lehet sokat hazudtak, vagy nem tudom. :)
2010. máj. 5. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Valahova tenni kell a gázszűrőt.:)
2010. máj. 5. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

"A négerek azért sötét bőrűek, mert afrikában állandóan süt a nap, így az evolúció folyamatában lebarnultak"

Ha 2-vel több lenne az IQ-d, lehetnél sültkrumpli! Mi ez, hogy az evolúció folyamatában lebarnultak? Ezt komolyan is gondoltad? Ilyen nincs! Másrészt meg a néger rassz volt előbb, szóval nem ők "barnultak le", hanem a fehérek pigmentációja csökkent! Bakker

2010. máj. 5. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hogy a fehérek pigmentációja csökkent-e, lényeg az, hogy a sarkvidéken élő eszkimók biztos hogy nem négerek, tehát a bőrszínnek némi köze van az éghajlathoz, és a négerek bőrszíne igenis azért sötét, mert olyan helyen éltek huzamosabb ideig, ahol állandóan süt a nap, és nagy a forróság.
2010. máj. 5. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
A sok fokhagymától. :D
2010. máj. 5. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy jobban kiszagolhassák hol van sok lóvé
2010. júl. 22. 07:24
 7/8 anonim válasza:
Azért nagy a zsidók orra, mert ingyen van a levegő!
2012. okt. 11. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:

"A négerek azért sötét bőrűek, mert afrikában állandóan süt a nap, így az evolúció folyamatában lebarnultak, és a génjükben maradt a sötét bőr"

Ezen szakadtam... Köszi a viccet :)))

2013. nov. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!