Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy viszik be a Tescoba az...

Hogy viszik be a Tescoba az autókat?

Figyelt kérdés
Mindig van bent 1-2 újabb,múltkor egy Jeep volt és tuti nem fért volna be az ajtón,főleg hogy oda se fértek volna a bejárati ajtóhoz,tényleg nem fér be.Gondolkoztam,vajon hogy kerül oda? Ott gyártják őket? Vagy esetleg szétszerelik,majd összerakják.Vagy azok mindig is ott voltak,csak néha előveszik? Tehát bele van építve,vagy mi???
2017. jan. 1. 00:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A bejárati ajtók elég jól bonthatók szükség szerint.

Pl.

https://www.youtube.com/watch?v=JbDBr3QBAX8

2017. jan. 1. 10:37
 12/16 A kérdező kommentje:
8-as,nem talált xD 15 vagyok,háááá xxdd Amúgy nem hinném,hogy lebontanák a tetőt.Van ott tetőablak,szerintem azon belógatják.
2017. jan. 1. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez könnyű. Szétfeszítik az ajtót, amíg begurul az autó. Ezt csak onnan tudom, hogy múltkor a saját szememmel láttam. Az üveg amúgy is eléggé rugalmas anyag, könnyen lehet húzni (olyasmi, mint a beton) aztán ha elengeded, visszaveszi eredeti alakját károsodás és repedés nélkül.
2017. jan. 1. 15:09
 14/16 anonim válasza:
A fotocellás ajtóknak (legalább is a tescókban) a "fix" részét is ki lehet nyitni, tehát ami előtted kinyílik, annak ugye mindkét oldalán van 1-1 üveg, azokat is ki lehet nyitni és így már befér. A kis oszlopok közül meg amik a bejárat körül vannak, min. 1 db mindig kiszedhető, azon meg úgy jut át.
2017. jan. 2. 01:29
 15/16 A kérdező kommentje:
14# Tééényleeeg!!! De okos vagy,erre nem is gondoltam. <3 <3 <3
2017. jan. 2. 01:42
 16/16 longlife válasza:
Igen jól látod.Már a 2017-es modell is benn figyel a raktárban a sós mogyi és konzervek közt.
2017. jan. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!