Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 900k ért tudtok ajánlani...

900k ért tudtok ajánlani autókat? Friss jogsim van. Swift, corsa nem érdekel.

Figyelt kérdés

2016. dec. 27. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Punto

Astra

Clio

2016. dec. 27. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Lupo,Twingo,Maruti,Punto,A1 Audi,A Merci,Ford KA...
2016. dec. 27. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Gyűjtsél még hozzà,és vegyél egy 5ös golfot. Ha màr összeszedtél ennyi pénzt vàrj még.Felesleges ennyi pénzt elverni egy ócska cliora,vagy puntora,és tàrsaikra. 1,3-1,4ért màr kapsz Golf 5öt,de ha szerencséd van egy A3at is kifpghatsz. Én 1,45ért vettem az A3at màrkaszervízbe hordtàk végig,semmit nem kellett ràkölteni kb csak a vezérlést cseréltem ki,de azt meg ajànlatos mindegyiknél. Szerintem még vàrj. Jobb a VW ,meg az Auti,mert ha most veszel egyet pl 1,5ért ,ami mondjuk 11 éves, azt 15 évesen is 1-1,1 millióért eltudod majd adni....
2016. dec. 27. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Olasz autónál nagy szerencse kell ahhoz, hogy jó legyen.

A németek között az Audi és a Bmw bunkóknak való. Az Opel a legalja. A Volkswagen már elfogadható, de nem lesz világbajnok megbízhatóságú.

Franciákat ne, ha nem vagy b∪zi.

Fordot se, mert 5 évnél idősebb korukban már jönnek ki a bajai.

Toyota, vagy Honda háza táján keressed a pénztárcádnak megfelelőt.

2016. dec. 27. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Làtszik mennyire értesz a kocsikhoz. Nyomod a demagog szöveget ràlàtàs nélkül. Igen a BMW nem megbízható, 20000km utàn lehet pl a gömbfrjeket cserélni. A BMW,meg Audi miért csak bunkóknak lehet? De gobdolom szerinted a Mercedes is, csak azt kihagytad. :) VW nem megbízható? Gondolom az elcseszett,tömegben gyàrtott Golf 4es 1.4es notorja alapjàn mondondod ezt. Ibnentől kezdve minden Polo,Golf, Passat,stb egy selejt,nem megbízható. igaz? :) De a hinda a csàszàr mi? Egészen addig,amíg szét nem rohad alattad. Àllítsunk màr egymàs mellé egy egyidős Polot, meg egy egyidős Honda Jazzt. Kívàncsi lennék, melyik a masszívabb... :) Ezt meg a szerelőm is elismeri, aki 13 évet egy Toyota szalonban húzott le... Ő maga is Corollaval jàrkàl. El is ismeri(én is),hogy motorikusan megbízhatóbb némelyik mint egyes VW motor... De,ha ütközöl nagyobb az esélye,hogy egy Corollaban ott maradsz, mint egy Golfban. :) Sajnàlom az ilyen elvakult embereket,mindig visítok az ilyen hozzàszólàsokon,de aztàn csak síràs lesz a vége...
2016. dec. 27. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

A német autók nem rohadnak? Akkor én vagyok elfogult?

Hogy mennyire éled túl a balesetet, az az autó kiadásától és a méretétől függ. Sivalkodhatsz, de amit a japán autóban nem élsz túl, azt a németben se fogod megúszni.

2016. dec. 27. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
A 4. az bÚzi. Azt se tudja mit ír, fingja nincs az autókhoz.
2016. dec. 27. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
7: Ratyi, magadra ismertél mi? Még a neved is az. Mindenki tudja, szakértelem nélkül is, hogy a japán autók a legjobbak.
2016. dec. 27. 16:33
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Ennyiért korrekt Focust, Astrát, Corollát lehet kapni.
2016. dec. 28. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
22%

Megtaláltam a megoldást!

Neked BMW kell.

Vegyél egy 740-est.

2016. dec. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!