Most akkor agyunk hány százalékát használjuk?
Figyelt kérdés
A barátnőimmel egy ideje ezzen vitatkozunk. Én azt olvastam, hogy megállapították, hogy agyunk 100% használjuk, de ők csak fuják hogy nem is, mert 10%-át. Most akkor tényleg én vagyok a hülye?2016. dec. 17. 16:38
21/27 2*Sü válasza:
Aham! Előbb még csak az ismerősöd volt képes rá. Most már te is. De akkor van egy jó hírem. A világon elsőként – vagy másodikként, ha az ismerősöd előbb lecsap rá – hozzájuthatsz egy raklap pénzhez: [link] (+ami az esetleges médiaszereplésekből még bejön)
22/27 anonim válasza:
21 nem vagyok rá képes csak könnyű tárgyakkal. Amúgy nem az ismerősöm az első a világon lmao
23/27 2*Sü válasza:
> nem vagyok rá képes csak könnyű tárgyakkal.
Tehát könnyű tárgyakkal (akár egy szőrszálnak, vagy egy porszemnek nem is a megemelésével, hanem csak fél milliméterrel való arrébb pöckölésével) képes vagy rá.
> Amúgy nem az ismerősöm az első a világon
Nos, úgy tűnik, hogy a telekinézis a szövegértés rovására megy. Mivel a [link] oldalon felsorolt díjak egyikét sem kapta még meg senki – pedig jelentkező volt bőven –, így de, te lennél az első a világon, aki ezeket a díjakat megkaphatná.
24/27 anonim válasza:
Honnan veszed? A szinte súlytalan dolgokat néha meg tudom emelni de nem porszemekre gondoltam xd
25/27 anonim válasza:
És nekem te ne próbáld már megmodani hogy én mire vagyok képes szerinted melyikük tudja jobban?
27/27 2*Sü válasza:
Igen, tényleg úgy néz ki, hogy a telekinézis a szövegértés rovására megy. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!