Hogy lehet megemelni 37,5-ös vodka fagyáspontját, hogy az iható maradjon?
Figyelt kérdés
Érdekes módon a 38-as Becherovka -11 fokon megyfagyott kásásra.2016. dec. 16. 11:06
2/8 anonim válasza:
Hogy milyen hőmérsékleten lesz egy tömény ital kásás, az a cukortartalomtól is függ. A Becherovka nem vodka, hanem egy gyógynövény-keserű, viszonylag magas cukortartalommal (főleg egy tiszta vodkához képest). Tehát egy lehetséges megoldás, hogy tiszta vodkával felhígítod, kérdés, hogy ez mennyit ront az élvezeti értékén.
3/8 anonim válasza:
Rumot kell hozzáönteni 1:1 arányan és meginni.
4/8 anonim válasza:
A Becherovka nem fagy meg -11 fokon, ha igen, hamisitott volt. ***-os (-18 fokos) hutoben is maximum olajszeruen suruve valik, de nem lesz kasas. a 38 fokos vodka sem fog megfagyni ilyen homersekleten.
5/8 Shai-Hulud válasza:
Miért akarod -11 fokon tartani? Az ízét legjobban -6 fokon adja ki, érdemes ezen a hőmérsékleten fogyasztani.
6/8 Mojjo válasza:
Szerintem te csökkenteni akarod a fagyáspontját, nem növelni... És ja, ha agyoncukrozod, ez menni fog.
7/8 anonim válasza:
vodkajégkockát szeretnél készíteni?
Vízzel való hígítás a legegyszerűbb megoldás.
8/8 anonim válasza:
Na most vagy ugyanazt a vodkát akarod meginni, vagy nem. Ha nem, akkor emeld az alkoholtartalmát a hőmérséklet csökkenésével. Mindegy mivel, az már úgy se ugyanaz a vodka.
Ha persze pont azt kívánod inni, tartsd melegebb helyen. Mondjuk a zsebedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!