Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek iható a KAZNACHEYS...

Szerintetek iható a KAZNACHEYSKAYA vodka?

Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ups. Szerintem iható.
2014. dec. 20. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

Igen. Egyszer. Különben sem nézni kell, hanem inni. :)

Viccen kívül: én meg nem merném inni, laborelemzés eredmények nélkül, az biztos.

2014. dec. 20. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az most van az aldiba akcióban. 2200Ft a 7dl de mivel eredeti orosz nem lehet olyan rossz. Ne vájr tőle nagyon sokat, de a kommersz vodkáknál biztos jobb, meg lehet Royalnál és Kalinkánál is.
2014. dec. 20. 21:57
 4/10 Phoney ***** válasza:

Az Aldiból kiindulva ennyi pénzért veri a Kalinkát.

ma 21:14

Nagyonvicces, de az olcsó italok közül a gabonavodka az utolsó, amitől félned kell. Én többet mernék inni belőle, mint 1-1 felsztárolt középszar pálinkától a legális 1350 g/hl metanoltartalmával... valószínűleg a másnapom is jobb lenne.

2014. dec. 20. 22:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat még átgondolom mert pár rosszat már kifogtam, amin az volt írva prémium, meg original, meg fine vodka, de az ár sem garancia rá hogy jó, lásd russian standard mintha körömlak lemosó lenne.
2014. dec. 21. 11:36
 6/10 Phoney ***** válasza:

Amit a Russian Standard-ben érzel körömlakklemosó gyanánt, az maga az etil-alkohol. Egyszerűen nem szereted a túl tiszta vodkát (én sem).

(Éppen ezért szoktak a legjobb vodkákban szelektíven meghagyni vagy újrakatalizálni egyes kongenereket, hogy elfedjék az etanol szárazságát és illatát, ezáltal simább (érzékszervileg semlegesebb) legyen az illatuk és az állaguk.)

Ha a Russian Standard nem ízlett, akkor az olcsóbbak sem fognak.

2014. dec. 21. 11:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Helló,akkor a páleszben kv-sok a mérgező alkohol (metanol, még a jó minőségű be is?)Nem éri meg venni?
2014. dec. 23. 09:34
 8/10 Phoney ***** válasza:

Nem veszélyesen sok a pálinkában megengedett metanol, kulturált mennyiségben egyik sem okoz gondot, de ha nagyobb piálásról van szó, akkor a többségük nem a legjobb választás (már csak a másnap miatt sem).

Egyes minőségi pálinkákban persze jóval kevesebb van a megengedett EU-maximumnál (mert különben nem lehetne pl. az USÁ-ba exportálni az Agárdit), de a labortesztek szerint sok divatos pálinka megközelíti ezt a maximumot, amit nem egészen az orvosi ajánlások szerint húztak meg.

2014. dec. 23. 16:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem.
2014. dec. 23. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Eredeti orosz vodka. Kellemes ízű, és másnap nem fáj tőle a fejed, tehát jó minőségű. Abszolút iható. Csak ajánlani tudom. Most is ezt iszom. :D
2017. ápr. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!