Ha megörökítettem egy szellem arcképét akkor kihez fordúljak?
Figyelt kérdés
Lehet ez kérdés nem illene ebbe a rovatba,de úgy érzem itt kaphatok értelmes választ.
Egésszen véletlenűl fotóztam.Nem tudom kihez vigyem ,mert a legtöbb helyen csalással vádolnának.És tényleg látszódik az orra a feje a szája..
Kérem segítsen valaki!
2010. máj. 1. 12:55
1/29 anonim válasza:
A TV-hez max. De megmutathatnád, kíváncsi vagyok:D
3/29 anonim válasza:
4/29 anonim válasza:
Tényleg beposztolhatnád :) Nekünk is volt már ilyen, hogy pár fotón kijött egy alak mintha egy szellem lenne be is voltunk fosva rendesen aztán csak hónapok után derült ki h mi volt =) Szal belinkelhetnéd hátha olyan mint a miénk volt :D
6/29 A kérdező kommentje:
hogy linkeljem be?
2010. máj. 1. 13:41
7/29 anonim válasza:
feltöltöd pl a kepfeltoltes.hu-ra és a linket amit kapsz bemásolod ide. :)
8/29 A kérdező kommentje:
oké,szerintem a 10-ből 4 fogja látni..én is nehezen vettem észre..én egy nyitott szájú arcot látok
közelről-messzíről nézve koncentrálva
(a képen én vagyok 2 éve)
2010. máj. 1. 13:54
10/29 A kérdező kommentje:
szerinted nekem van időm vicceskeni?
tényleg kirajzolódik vmi csak koncenrálni kell..
2010. máj. 1. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!