Szerintetek létezik párhuzamos univerzum?
Figyelt kérdés
Hali! Van egy elég érdekes kérdésem. Vajon létezhet párhuzamos u.? Ott vajon (ha lenne) hogy müködne az élet, ha én itt szegény vagyok akkor ott gazdag? :D Lehet hogy kicsit túl sok sci-fit nézek, de már régóta furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
+ egy apró kérdés: Olyan (szerintetek!!!) van hogy leesik valami a földre (pl: radír) és nem találjuk sehol, akkor az lehetséges hogy "át ment egy másik univerzumba?" xDDDD
Kicsit 'hülye' kérdések, de kíváncsiak vagyok más véleményére is. :D
2016. nov. 24. 09:53
11/11 Farkas999 válasza:
Nekem ez a koncepció tetszik, bár nem igazolt, s talán nem is bizonyítható: https://www.youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!