Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi van ha egy dezodoros...

Mi van ha egy dezodoros dobozt tüzbe dobnak?

Figyelt kérdés

Vagy dobok?! xD

Elvileg a fém borítása miatt repeszként működne és egy nagyot szólna a bent keletkezett hő miatt ami utána a tüzre kerülve a gáz berobban! Valaki próbálta már? Milyen volt?

2010. ápr. 28. 20:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igaz, ha már ráveszed magad, ésszel csináld, mert mindig akkor van a baj, mikor legkevésbé számítasz rá!
2010. máj. 3. 21:13
 22/27 A kérdező kommentje:
Barátommal pár hónappal ezelőtt több petárdából egyet csináltunk, rengetek flash por jött össze, Egybe tettem tizen valahány centi gyujtó zsinór + elektromos gyújtás! És amikor beinditottam akkor is futottunk tovább! Ezt azért mondtam mert azért vigyáztunk! Az öngyújtót is ugy dobtuk rá hogy pár méterről ahonnan pontos bírt lenni és onna futás pár méterrel arrébb! Vigyázok azért! De én ezt választottam egyik hobbinak! Másik a freerun! xD
2010. máj. 3. 21:43
 23/27 anonim ***** válasza:

20.56-os vagyok. Ismét.....

Ha a pyrocenterről is kiraktak, akkor valami nagyon hülye gyerek lehetsz. A fórum jelenlegi szintje megközelíti a nullát, ha itt se tudsz bent maradni, akkor ott már komoly gondok lehetnek.

Ha vissza szeretnél menni, akkor ide írd be, hogy mi a felhasználónbeved és, hogy miért tiltottak ki. Lehet visszaengedlek, mert úgy legalább nem itt osztod az észt....

2010. máj. 3. 22:30
 24/27 A kérdező kommentje:
Ajj! Azért tiltottak közel 2-3 hónapja mert videókat pontoztam le mert nem tetszett! Utána ujra regisztráltam és pofáztam az egyik adminnak! Az nap elég rossz napom volt mindenki szivatott! Beszóltam mindenkinek centeren, mint mondtam képeket és videókat pontoztam le és még mindig nem értem miért volt az bűn, de meg bántam! Ha vissza mehetnék (De az egyik moderátor szerint már nem) Többé nem pontoznák se le és talán fel se videót, csak vissza mennék! Wolfy
2010. máj. 3. 22:44
 25/27 A kérdező kommentje:
te melyik moderátor vagy? nem muszály kiírni az egész neved! Sejtem de nem mondom!
2010. máj. 3. 22:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Visszaengedtelek.

Hogy ki vagyok? Titok. A tippedet is tartsd meg magadnak, lényegtelen az egykori nicknevem.

Cserébe viszont legyél okosabb, gondold meg 2x-3x, hogy mit írsz a fórumra.

És csak okosan.....

2010. máj. 4. 14:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Kösz! :D Igen okosan fogok cselekedni! Meg is gondolom! És kösz mégegyszer! ;)
2010. máj. 4. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!