Mi van ha egy dezodoros dobozt tüzbe dobnak?
Figyelt kérdés
Vagy dobok?! xD
Elvileg a fém borítása miatt repeszként működne és egy nagyot szólna a bent keletkezett hő miatt ami utána a tüzre kerülve a gáz berobban! Valaki próbálta már? Milyen volt?
2010. ápr. 28. 20:33
1/27 anonim válasza:
mi a haverokkal többször is csináltunk ilyet és sztem tök jó buli :D valóban, ha beledobod a tűzbe egy kis ideig nem csinál semmit, de meg ne piszkáld és menj a közeléből mert nemsokára robban!!! ha üres és már csak a hajtógáz van benne akkor nem olyan vészes, de ha tele van akkor nagyobbat szól mint a petárda, és előfordul h darabok vagy az egész doboz elröpül akár 1 méterre is! szal ne maradj a közelébe, de próbáld ki sztem jó szórakozás :D
2/27 anonim válasza:
Jó nagyot szól.A legjobb a PURhab.Ha lefelé fordítva rakod a tűzbe repül mint a rakéta.
3/27 A kérdező kommentje:
Az jó! Akkor haverral muszáj lesz kipróbálni! De a púrhabos azt ugy hogy a tetejét lefelé forditva tenni tüzre?
Az hogy 1 méterre repül nem is olyan sok! xD szerintem 10et kellett volna írnod mert egy öngyújtó (össze gyüjtöttünk legalább 20 darabot) repül legalább 1 méterre egy szép nagy lángcsóvát húzva maga után
2010. ápr. 28. 22:25
4/27 anonim válasza:
Én próbáltam többször is purhabos flakonnal, volt amelyiket kb 25 méterre repítette, volt amelyik a szomszéd ház tetején landolt. Volt olyan is, amelyiknek előbb leolvadt a műanyag feje és nem csinált semmit. Nekem kb 10-ből 8 robbant fel. Tényleg hatalmasat tud szólni. Egyszer ki kellene próbálni üres gázpalackot egy tábortűzre rakni, persze valami nagy sztyeppén...
5/27 A kérdező kommentje:
ha meg ne legyen szárazság! Vagy esetleg házi készítésü puskaport robbantani minimum 5 kilót xDD Hát az inkább vicc! :D:D Az szerintem km-ekkel arrább is hallatszódna! Maradjunk a dezodornál!
2010. ápr. 29. 09:57
6/27 anonim válasza:
A leghangosabb szerintem a disszugáz (acetilén) lánghegesztésnél használják. egy kisebb zacskót teleengedsz vele, bedobod a tűzbe, és ha közelében maradsz akkor tuti halláskárosodást szenvedsz. Haverom egy 80literes szemeteszsákot teleengedett vele, valamilyen gyújtózsinórral meggyújtotta és a szomszéd faluban (kb 3-4km-re is lehetett hallani..
7/27 anonim válasza:
Ami még nagyot szólhat:-visszaválthatós pl. coca-colás 2 literes flakon,háztartási sósav,alufólia.Egy kevés sósavat önts a flakonba,dobj bele fóliát,és a kupakjával zárd le!
Láss és halj csodát!:)
8/27 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam! Csak én 0.5 literesbe tettem és 1 órát vártam és csak kisimult az odlala mint az állat! Utána célbalövősdit játszottam és 12 méterrlől pont a kupkakot találtam el! Ezt azért csináltam mert nekem nem akart kilukadni! Láttam youtubeom egy videót, magyarok a szeméttelepen csinálták ezt! xD
2010. ápr. 29. 14:06
9/27 anonim válasza:
sósavas bulit én is játszottam, a 2l-es flaska 5l lett hamarjában, és nem robbant el. Utána haverral nekiálltunk dobálni h robbanjon el :D A hangja nem olyan nagy, de azért van neki.
10/27 A kérdező kommentje:
inkább mély! Nem?
2010. ápr. 29. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!