Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi van ha egy dezodoros...

Mi van ha egy dezodoros dobozt tüzbe dobnak?

Figyelt kérdés

Vagy dobok?! xD

Elvileg a fém borítása miatt repeszként működne és egy nagyot szólna a bent keletkezett hő miatt ami utána a tüzre kerülve a gáz berobban! Valaki próbálta már? Milyen volt?

2010. ápr. 28. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Vagy kolás üveget tele engeded de csak amikor kint hidegvan

pb-gázpalackból folyékony gázzal:D egy pétárdát ragasztassz az oldalára meggyújtod,annál nagyobbat már csak egy sugárhajtásű gép szól nagyobbat!!!de csak módjával és ésszel mert nagy baj lehet belőle.

2010. ápr. 30. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
71%

Unintelligens kis hülye piromániás gyerekek. Tudjátok egyáltalán, hogy mit csináltok?

A dezodoros flakonban két dolog van: hajtógáz meg töltő anyag. A töltő anyag általában valami alkohol alapú cucc, hogy gyorsan száradjon, a hajtógáz meg propán-bután.

Mivel szerencsére a falakonok TÖBBSÉGE húzott acélból van, ezért nem repeszel, csak szétnyílik, de még így is gondokat tud okozni.

Ha csak egy kis részen nyílik ki, akkor a nagy nyomás kispicceli a benne lévő cuccot akár több méterre is. És mivel az IQ harcos a tűzbe dobta, ezért ez a sugár meg is gyullad. Nagyon kellemes amikor egy adag égő alkoholos lakk landol az ember pofáján, semmi jobbat nem tudok elképzelni egy buli kellemes végeként.

A másik: a falkonok "reptetése". Nem stabilizált testről van szó, arra repül amerre akar. Ha gellert kap és elindul az okos fejed felé mit csinálsz? Megsúgom, időd sincs, hogy elhajolj. Cserébe viszont életed végéig rohangálhatsz egy szarráégett folttal a fejeden. Ez is jóparty. Megéri a hülyének is, főleg annak.

Gondolkozzatok már! Ha nem szükséges, akkor ne keressétek a bajt, mert tényleg sírás lehet belőle.

2010. máj. 2. 20:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves, elméletileg komoly férfi lennék, de ez a sok kis purgyé kajak kedvet csinált egy kis infantilizmushoz :D :D
2010. máj. 3. 02:28
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
20:56-nak, én legalább száz flakont robbantottam az életben, ha a tűz fölé állsz amibe dobod, akkor fog csak talán eltalálni. Miután bedobod van, hogy másfél perced is van elmenni onnan, aki meg ottmarad az tényleg megérdemli! És van időd elhajolni, mert nem puskagolyó tempóval repül....
2010. máj. 3. 06:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

20.56-nak

Teljesen igazad van,de mindenki odaírta a magáéhoz,hogy ésszel műveli ezeket a dolgokat!Azért köszönjük a figyelmeztetésed!:)

Csak óvatosan srácok,a helyszín,és a távolság 100%-ig biztonságos és alkalmas legyen,efféle "szórakozáshoz"!

Minden jót!

2010. máj. 3. 09:54
 16/27 A kérdező kommentje:

Én haverral szántóföldön csináltuk/juk! xD igaz 20:56 de akkor is! És igaz pyromániás vagyok! De nem csak ilyennel szórakozok hanem pyrocenter.hu xD pyromaster.org

És ez meg már nem pirománia!

2010. máj. 3. 16:34
 17/27 anonim ***** válasza:

20:56-os vagyok

pyrocenter.hu? pyromaster.org?

A pyrocenter egyik moderátora a pyromaster.org szerkesztőjének meg egy jó ismerőse vagyok.

Hidd el, hogy nem a levegőbe beszéltem hülyeségeket. Nagyon sok tapasztalatom van ilyen téren.

Csak egy kérdés: pyrocenteren te milyen néven futsz? Ha már ilyen büszbe vagy rá...

2010. máj. 3. 17:44
 18/27 A kérdező kommentje:
ÖÖÖÖ.... hát izé... ki vagyok tiltva xD csak ugy olvasgatok igy ami van!
2010. máj. 3. 19:24
 19/27 A kérdező kommentje:
különben igen ahogy vissza olvastam a 20:56 os válaszod igen tudom hogy repeszként is működhet! Megpróbálnám, nem hiába kérdeztem itt! Mondjuk master is szórakozásból elég vicceset és durvát csinált! Azt hiszem ő volt az aki kukoricába tett puskaport! xD
2010. máj. 3. 19:27
 20/27 anonim válasza:
100%
A flakonban hő hatására túlnyomás keletkezik, mert a hajtógáz kitágul, és a leggyengébb pont/vonal mentén a flakon felhasad. Attól függően, hogy hogyan került a tűzbe, bármerre elszállhat és sérülést okozhat. Szeszélyes dolgok ezek, ezért azt mondom: MÉG VICCBŐL SEM SZABAD! Nem ér meg egy egész életen át viselt heget, vagy vakságot.
2010. máj. 3. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!