Mit jelent? Sexy Your Wife, take care of her (két puszi smile)
Figyelt kérdés
Nem tudom angol. Pontosan mit jelentés? Hámoztam, s taln jelent, hogy a puszijaimmal gondozzam a feleségemet.2016. szept. 23. 11:13
1/8 anonim válasza:
A mondat első fele kissé angoltalan, de ha fogsz egy szótárat nem hiszem el, hogy nem tudod kitalálni mit jelent.
2/8 Mojjo válasza:
Szexi a feleséged, vigyázz rá/viseld gondját.
3/8 anonim válasza:
Önálló életre kelt a Google Translate, és a gyakorira posztolgat, vagy mi a szar ez? Az "angol" mondat se angol, alatta a "magyar" kérdés se magyar.
4/8 Vree válasza:
#3 Én előre megmondtam, hogy ez lesz. Nemsokára önálló életre kell az internet, és a robotok lemészárolnak mindannyiunkat.
6/8 A kérdező kommentje:
Mojjonak köszönet nyilvánítás hála segítség.
2016. szept. 23. 18:34
7/8 anonim válasza:
Mojjo, így lett volna stílusértékű:
Szexy a te feleség. Te vigyáz rá, visel ő gondja.
:D
8/8 Mojjo válasza:
@7: basszus, igazad van, ezt elszabtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!