Van olyan fóbia, hogy valaki attól fél vagy szorong, hogyha valakivel találkozik és puszit ad neki, akkor nehogy csókot adjon vagy a szájára puszit?
fóbia? és lehet kivételezni? az ellenkező nemű véletlenre gondoltam, az nálam nem okoz szorongást...
Vannak történelmi -nem válogatós- nem szorongók
(csak erős idegzetűeknek)
„Mint politikus... egy rakás szar! De nagyon jól csókol.” – kiáltott fel Brezsnyev a korabeli vicc szerint a híres Honecker-csók után, melyről fotó is készült, ami bejárta a világot
#2-4: Akkor nem írtam egyértelműen, nyilván nem vagyok egyedül a világon ezzel. A megnevezése érdekel, mivel máshol nem találtam erre irányuló tanulmányt, gondoltam itt kérdezem meg.
#5: Fiú vagyok, általában ritkán köszönök fiúknak kézfogás-puszival, és akkor nincs ilyen. Jobban inkább lányokkal van ez a túlzott odafigyelés vagy szorongás erősen kifejezve.
#6: Köszönöm, ezt hasznosnak találom!
#7: Én úgy gondolom pszichológiailag mindenre lehet "diagnózist" állapítani és mivel ez nem lehet olyan egyedi eset, gondolnám, hogy tanulmány is van erről az érzelmi állapotról.
Köszönöm az eddigi kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!