Miért kezdenek el hangosan nevetni sokan, ha valaki elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben feltalálják majd az időutazást és valszeg vissza is jönnek emberek ide, nekik már a múltba?
Figyelt kérdés
Tény, hogy nem 2020-ban lesz, de el tudom képzelni, hogy egyszer sikerül aztán tudományos céllal visszautaznak vizsgálódni.2016. aug. 20. 16:18
11/11 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy mi pont azon szerencsések vagyunk, akik a "legelső történések idősíkjában" élünk, egy megírt jövővel nem rendelkező realitásban. Így ide nem jöhet vissza senki, majd csak mi mehetünk visszább, ha feltalálják.
Ami pedig az elméleti lehetőséget illeti, nem tudom olvastad vagy láttad-e Stephen Kingtől a 11/22/63-at. Egy olyasféle időutazást inkább elképzelhetőnek tartok,tehát hogy valahol léteznek afféle féregylukak, amibe besétálva egy adott múltbeli időpontban találod magadat, vissza is ugyanúgy jössz. Meg mintha régi Ufómagazinokban is olvastam volna ilyesmi esetket. Ellenben azt, hogy majd ember alkot egy masinát, amivel gombnyomásra kívánt időpontra utazhatunk, elég valószínűtlennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!