Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Látta valaki szombaton azt...

Látta valaki szombaton azt amit Én? UFO? CSillagkép? Kémrepülők?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Április 17.-én szombaton este 22.23-kor a Hold mellett megjelent egy legalább 16-20 csillagból álló, szabályos mértani alakzatot formáló VÖRÖS csillagképszerű izé..Nagyon félelmetes volt, és olyan volt, mintha közelített volna felénk..Aztán pár perc után a "csillagok" előbb szétszéledtek, majd eltűntek..

Azóta sem megy ki a fejemből, hogy mi lehetett az, lécci ha látta valaki, és tudja, hogy mi volt az - írja meg!!

2010. ápr. 19. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Írj nekem! Én kapcsolatban vagyok a szerkesztőséggel!

Esetleg van ott felétek valami térfigyelő kamera? És ha igen hol? Mert megpóbálom megszerezni!

2010. ápr. 24. 10:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Az utolsónak írtam privátban. Leírtam, hogy nyüzsögnek felénk a térfigyelő kamerák, de nem hiszem, hogy azok jobb minőségűek a telefonomnál, amin viszont nem látszik semmi.

Ja! Kiderült, hogy mások is látták érdről, és rettentően meijedtek...Annyira levetíteném az agyamból nektek et az egészet..Soha nem láttam még hozzá foghatót. Mintha valaki az égen felsőfokú geometriát kezdett volna el játszani egy hatalmas piros tollal...:D

Szerintetek írjak közvetlenül a szerkesztőségnek is? Biztos hozzá lehet jutni az e-mail-jükhöz...

2010. ápr. 25. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
írj,probáld meg szerintem én tuti megprobálnék még egy telefont is,mert emailjük már régi és nem mindig olvassák
2010. ápr. 25. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
újdonság van-e?:D
2010. máj. 21. 01:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Semmi fejlemény...:( Pedig már mindenhova írtam ahova lehetett..Hihetetlen, hogy ekkora érdektelenség övez egy ilyen hihetetlen dolgot..:(
2010. máj. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!