Látta valaki szombaton azt amit Én? UFO? CSillagkép? Kémrepülők?
Sziasztok! Április 17.-én szombaton este 22.23-kor a Hold mellett megjelent egy legalább 16-20 csillagból álló, szabályos mértani alakzatot formáló VÖRÖS csillagképszerű izé..Nagyon félelmetes volt, és olyan volt, mintha közelített volna felénk..Aztán pár perc után a "csillagok" előbb szétszéledtek, majd eltűntek..
Azóta sem megy ki a fejemből, hogy mi lehetett az, lécci ha látta valaki, és tudja, hogy mi volt az - írja meg!!
Először is: Az utsó kommentelőnek köszönöm a bókot..:)
Persze, hogy megpróbáltam, de a csúcsmobilom (3,2 mp)nem volt alkalmas rá, hogy megörökítse, profi kamerám pedig nincs. És különben sem voltam felkészülve ilyen égi jelenségekre..:)
Tök véletlenül vettük észre, bár aki felnézett akkor az égre, tuti hogy látnia kellett..
A második kommentelőnek jelentem, hogy a csillagok mérete kb. olyan volt, mint az esthajnalcsillagé, maga az összkép amit együtt alkottak kb 10x akkora volt, mint a hold.. Tök bonyolult alakzatba álltak össze, vörösen izzottak, aztán pár perc múlva szétszéledtek, és kialudtak..
Nem hagy nyugodni, hogy mi lehetett az...:/
írj valamelyik ufo usjágnak,avgy ilyesminek és hátha elkérik az egyik utcai kamera anyagát,ami rögzítette valahogy a holdat,(vagyis hogy láccik a kamerán)
engem is érdekelne mi lehet :D
Második vagyok.
Most már engem is nagyon érdekel hogy valami ipari kamera fel-e vette.
senkinek nem furcsa,hogy egyre több ilyen beazonosítatlan dolgot látnak az emberek?többen is?
2008-októberétől egyre több azonosíthatatlan dolog fut az égen..szerintem egy földönkívüli civilizáció keze lehet a dologban..vagy csak a titkosszolgálat?
Kár,hogy nem láttam,de helyette láttam narancssárga gömböket szép lassan kanyarodni átt a Dunán,négy volt,és arra sincs magyarázat..talán egyszer lesz..csak bírjuk kivárni..
Utolsó kommentelő! Leírtam mégegyszer mindent privátban, de mégegyszer kérlek, hogyha bármilyen fejlemény van - ne feledkezz meg rólam!!!
A többieknek pedig megígérem, hogy őket is értesítem itt a honlapon!!:)
Nagyon lázba jöttem a dolog kapcsán :D tuti van olyan térfigyelő kamera vagy ilyesmi,ami felvette véletlenül,és láccik benne a hold
egyébként hogy lehet az ujságnak írni?mi a mail cím?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!