Valóban elkezdődött a világvége?
Az Izlandi vulkánkitörés egy jele annak, hogy a sürü hamufüst miatt több millió ember és állat fog meghalni bizonyos időn belül és egy bizonyos időn belül mindenki és minden elpusztul. Hallottátok ezt a hirt?
Hát igy lesz vége 2012.12.21-én a Világnak.
Véleményeket várok erről a hirről illetve a világvégéről is hogy ki mennyire hisz benne és mivel lesz vége a Világnak.
"Könyörgöm,egy vulkánkitörés a Föld "normális" működésének az eredménye.Persze,nekünk embereknek szörnyű,hogy egy csomó embert kellett kilakoltatni Izlandon,és egy csomó szerencsétlen már napok óta a repülőterek várójában ragadt.De a Föld belső erői folyamatosan dolgoznak,ennek egyik megnyilvánulása a lemztektonika.Az embereknek könnyebb azt mondaniuk,hogy "kitört egy vulkán,2012-ben mind meghalunk",mint belátni a saját tetteik következményét.Én nem egy széplelkű bölcsész vagyok,és egyik zöldszervezetnek sem vagyok a tagja,de az a véleményem,hogy az emberek úgy tesznek,mintha a pénz egy biológiai lény lenne.Ennek a látszallénynek a szolgálatában pedig kizsigerlik,megmérgezik,pusztítják a Földet.És ezért mindannyian felelősek vagyunk,de könnyebb saját magunkat menteni,mint azt mondani,hogy a kényelmünk és megszokott jólétünk helyett teszünk valamit azért,hogy az unokáink is olyannak,vagy talán még szebbnek lássák a világot,mint mi.Nem azon kéne aggodalmaskodni,hogy egy jóslat szerint 2 év múlva "világvége",hanem pl. azon,hogy az ózonlyuk miatt nem élvezheted a napfényt(bár ez már megoldódni látszik),hogy nem fürödhetsz egy tóban anélkül,hogy ne gondolnál arra,hogy mivel szennyezték,hogy nem élvezheted a friss levegőt."
gyönyörű megfogalmazás, ez a tökéletes válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!