Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Valóban elkezdődött a világvége?

Valóban elkezdődött a világvége?

Figyelt kérdés

Az Izlandi vulkánkitörés egy jele annak, hogy a sürü hamufüst miatt több millió ember és állat fog meghalni bizonyos időn belül és egy bizonyos időn belül mindenki és minden elpusztul. Hallottátok ezt a hirt?

Hát igy lesz vége 2012.12.21-én a Világnak.

Véleményeket várok erről a hirről illetve a világvégéről is hogy ki mennyire hisz benne és mivel lesz vége a Világnak.

2010. ápr. 18. 18:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A 2012-es világvége elmélet ott sántít, hogy mivel a naptárunk el van számolva 240 évvel (ld. kitalált középkor) ezért az még nem aktuális.
2010. ápr. 19. 17:35
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Könyörgöm,egy vulkánkitörés a Föld "normális" működésének az eredménye.Persze,nekünk embereknek szörnyű,hogy egy csomó embert kellett kilakoltatni Izlandon,és egy csomó szerencsétlen már napok óta a repülőterek várójában ragadt.De a Föld belső erői folyamatosan dolgoznak,ennek egyik megnyilvánulása a lemztektonika.Az embereknek könnyebb azt mondaniuk,hogy "kitört egy vulkán,2012-ben mind meghalunk",mint belátni a saját tetteik következményét.Én nem egy széplelkű bölcsész vagyok,és egyik zöldszervezetnek sem vagyok a tagja,de az a véleményem,hogy az emberek úgy tesznek,mintha a pénz egy biológiai lény lenne.Ennek a látszallénynek a szolgálatában pedig kizsigerlik,megmérgezik,pusztítják a Földet.És ezért mindannyian felelősek vagyunk,de könnyebb saját magunkat menteni,mint azt mondani,hogy a kényelmünk és megszokott jólétünk helyett teszünk valamit azért,hogy az unokáink is olyannak,vagy talán még szebbnek lássák a világot,mint mi.Nem azon kéne aggodalmaskodni,hogy egy jóslat szerint 2 év múlva "világvége",hanem pl. azon,hogy az ózonlyuk miatt nem élvezheted a napfényt(bár ez már megoldódni látszik),hogy nem fürödhetsz egy tóban anélkül,hogy ne gondolnál arra,hogy mivel szennyezték,hogy nem élvezheted a friss levegőt."

gyönyörű megfogalmazás, ez a tökéletes válasz

2010. ápr. 20. 02:58
 23/27 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2010. ápr. 22. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Na én már erről annyit olvastam. Nos olvastam a sötét középkorról (miszerint 300 év meg se történt, ami lehetetlen szerintem) és hogy 2010. 10. 20. lesz az utolsó békés nap. És hogy 21. a világvége, mikor az istenek elmennek. Meg ehez hasonlóak. Viszont olvastam olyat hogy 22. -én utána egy új valami fog el kezdődni. Szerintem marhaság.
2010. ápr. 22. 19:57
 25/27 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a Mayák találták ki ezt az egészet. De ezt is úgy, hogytaláltak valami kőtáblát vagyis annak 1 részét. Arra meg rá volt írva, hogy 2010.12.21. És? Nem volt hozzá semmi sem írva. Lehet hogy valami nagy találmány lesz vagy jön Mo.-ra egy banda, vagy valami marhaság lesz. Vagy bezárnak a boltok a karácsonyi készülődés miatt. xD xD
2010. ápr. 22. 20:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Amúgy aztán jönnek újra a többi marhaság az ősember és újra kell tanulni a Törit. Amúgy ha elhiszed egy pillanatra hogy van lélekvándorlás tudod hogy újrs élni fogsz xD
2010. ápr. 22. 20:05
 27/27 világvége1 ***** válasza:
A globális felmelegedés miatt fog kihalni az emberiség.
2020. jún. 6. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!